Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Μη με σκοτώνεις μπαμπά! Ο αυνανισμός είναι ΦΟΝΟΣ»: Όλη η αλήθεια για το προεκλογικό φυλλάδιο που κυκλοφορεί για το κόμμα ΝΙΚΗ!

Το φυλλάδιο που έβγαλε στην φόρα ο Νίκος Χατζηνικολάου!

1 Ιουνίου 2023 08:14
«Μη με σκοτώνεις μπαμπά! Ο αυνανισμός είναι ΦΟΝΟΣ»: Όλη η αλήθεια για το προεκλογικό φυλλάδιο που κυκλοφορεί για το κόμμα ΝΙΚΗ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Κάθε όριο ανηθικότητας έχει ξεπεράσει πλέον η οργανωμένη εκστρατεία συκοφαντικής προπαγάνδας εναντίον του κόμματος ΝΙΚΗ. Τα τρολ του διαδικτύου άλλα και διάφοροι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι που κατά τα άλλα πουλάνε «εγκυρότητα», δεν σταματούν να επιστρατεύουν έναν οχετό λάσπης για να αμαυρώσουν τη μεγάλη απήχηση που έχει η ΝΙΚΗ στους Έλληνες.

Μετά τη μανιακή… φυλλομέτρηση των θέσεων της ΝΙΚΗΣ και την επιτηδευμένη απομόνωση παραγράφων και προτάσεων για να δημιουργηθούν πλαστές εντυπώσεις, τώρα οι διάφοροι «καλοθελητές» άρχισαν να διακινούν ακόμα και fake news, απίστευτης αθλιότητας!

Το βράδυ της Τρίτης (30/5) άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ένα φυλλάδιο με κάποια δήθεν «χριστιανικά» (και επιτηδευμένα γελοία) επιχειρήματα κατά του… αυνανισμού, συνδέοντας τον με το φαινόμενο της υπογεννητικότητας. Οι ανοησίες που γράφονται ως «επιχειρήματα» σε αυτό το κείμενο, είναι πασιφανές πως προέρχονται από άτομο που ήθελε να γελοιοποιήσει τους χριστιανούς και να προκαλέσει ψευδείς εντυπώσεις.

Κάποιος «καλοθελητής» λοιπόν, πήρε το – κακόβουλα σατυρικό – φυλλάδιο και «κότσαρε» φαρδύ – πλατύ το σήμα της ΝΙΚΗΣ από πάνω, προωθώντας το στα social media ως επίσημο φυλλάδιο του κόμματος! Κι όμως, αυτό το προϊόν παραπληροφόρησης που «έβγαζε μάτι», έσπευσαν να το αναπαραγάγουν με ραγδαίους ρυθμούς στο διαδίκτυο, ενώ το ανάρτησαν ακόμα και… «έγκριτοι» δημοσιογράφοι, όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share