Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο πιο ακριβοπληρωμένος σκύλος – influencer: Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα κερδίζει το χρόνο!

Ο Tucker Budzyn είναι το πιο διάσημο κατοικίδιο – Δείτε βίντεο

29 Μαΐου 2023 10:39
Ο πιο ακριβοπληρωμένος σκύλος – influencer: Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα κερδίζει το χρόνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Printed Pet Memories, ο Tucker Budzyn, ένας σκύλος ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ πέντε ετών είναι το πιο διάσημο και ακριβοπληρωμένο ζωάκι - influencer. Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα κερδίζει το χρόνο!

Ο Tucker Budzyn, έγινε viral χρόνια πριν και έκτοτε «πληρώνεται» για να διαφημίζει προϊόντα για κατοικίδια, όπως τροφές, παιχνίδια και όχι μόνο. Αυτό δημιουργεί μεγάλα έσοδα με το ποσό να υπολογίζεται σε επτά ψηφία, αποφέροντας στους κηδεμόνες του περί το ένα εκατομμύριο δολάρια.

«Μια πληρωμένη ανάρτηση στο YouTube μπορεί να κυμαίνεται από 40.000 έως 60.000 δολάρια για ένα 30λεπτο γύρισμα», λέει η ιδιοκτήτρια του Tucker, Κόρτνεϊ Μπάντζιν. «Στο Instagram, βγάζουμε περίπου 20.000 δολάρια για τρία έως οκτώ stories», πρόσθεσε. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας σκύλος όταν έμεινε μόνος του με ένα μωράκι.

Η 31χρονη από το Μίσιγκαν, πρώην καθαρίστρια σε σπίτια με τον σύζυγό της, Μάικ, πολιτικό μηχανικό, παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους για να διαχειρίζονται τον Tucker και το κουτάβι-γιο του, Todd.

Έφτιαξε σελίδα στο Instagram για τον Tucker την ημέρα που τον απέκτησε σε ηλικία 8 εβδομάδων τον Ιούνιο του 2018. Τον επόμενο μήνα, το πρώτο του βίντεο έγινε viral.

«Του δώσαμε ένα παγάκι και εκείνος άρχισε να παίζει με τις πατούσες του. Έμεινα άφωνη που τόσοι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για τον σκύλο μου όσο κι εγώ. Μέχρι να γίνει 6 μηνών, είχε 60.000 followers… Ήταν τρελό», λέει.

Ο Tucker μετρά συνολικά σχεδόν 25 εκατομμύρια followers στα social media – 11,1 εκατομμύρια στο TikTok, 5,1 εκατομμύρια στο YouTube, 4,3 εκατομμύρια στο Facebook, 3,4 εκατομμύρια στο Instagram και 62.400 στο Twitter.

Τα άλλα «πλούσια» κατοικίδια

Δεύτερος στη λίστα των «πλουσιότερων τετράποδων influencers» είναι ο @whataboutbunny με 8,3 εκατομμύρια followers στο TikTok και του οποίου τα κέρδη, σύμφωνα με την έρευνα, κυμαίνονται μεταξύ 4.997 και 8.328 δολαρίων ανά ανάρτηση. Ο @DougthePug, ο οποίος έχει 6 εκατομμύρια followers στο TikTok, έρχεται τρίτος με κέρδη από 3.599 έως 5.999 δολάρια ανά διαφήμιση.

Οι δουλειές πάνε επίσης υπέροχα για τον Boomer, ένα σκύλο ράτσας Σαμογέντ, ο οποίος βρίσκεται στην 11η θέση της λίστας. Ο Boomer ήρθε στη ζωή της 34χρονης ιδιοκτήτριάς του, Καρίσμα Κόεν, σε ηλικία 11 εβδομάδων, όταν εκείνη ζούσε στο Μπρούκλιν. Την ημέρα που τον παρέλαβε, τον Ιούλιο του 2018, ξεκίνησε ένα λογαριασμό στο Instagram, το @boomer_the_landcloud για να μοιράζεται κυρίως βίντεο με τους αγαπημένους της. Μέχρι τον Αύγουστο, ο Boomer είχε γίνει viral.

«Το πρώτο ήταν όταν τον κουβαλούσα σαν κουτάβι, κάπως σαν μωρό και περπατούσα στους δρόμους του Μπρούκλιν», εξηγεί η ίδια.

Οι Noah και Lincoln, δυο μπουλντόγκ που βρίσκονται στη 10η θέση της λίστας, έβγαλαν σχεδόν 55.000 δολάρια το 2021 και 40.000 δολάρια το 2022.

«Δεν ανοιχτήκαμε πολύ πέρυσι, επειδή τα ωράρια εργασίας μας ήταν τρελά», λέει δήλωσε η 42χρονη ιδιοκτήτριά τους, Βίβιαν Χάρις, η οποία εργάζεται στο υπουργείο Εργασίας, ενώ ο σύζυγός της εργάζεται στο υπουργείο Άμυνας.

Η κ. Χάρις από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα ξεκίνησε μια σελίδα στο Instagram για το 2014 και πέντε χρόνια αργότερα, το 2019, το TikTok, στο οποίο είχε κάνει ντεμπούτο το προηγούμενο έτος, επικοινώνησε μαζί τους. «Τότε ήταν που έβαλαν “ζώνη κατοικίδιων” στο TikTok. Κάτι σαν ειδική πρόσκληση για να δοκιμάσουν τον αλγόριθμο και το κοινό», δήλωσε. Σήμερα, ο λογαριασμός τους στο TikTok, @noah_and_lincoln μετρά 3,6 εκατομμύρια followers.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share