Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο σκηνικό! Πατέρας σώζει το μωρό του στο παρατσακ από πνιγμό (video)

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων

22 Μαΐου 2023 15:36
Αδιανόητο σκηνικό! Πατέρας σώζει το μωρό του στο παρατσακ από πνιγμό (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Το παιδί ενός πυροσβέστη έπεσε σε πισίνα στην Καλιφόρνια την Τρίτη και παρ’ ολίγον να πνιγεί, με την στιγμή να καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας. Υπενθυμίζεται, ότι 3χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την New York Post η Ένωση Πυροσβεστών της πόλης Χέμετ στην Καλιφόρνια, μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από τους γονείς να παρακολουθήσουν το πόσο γρήγορα μπορούν να πνιγούν τα παιδιά. Το αγoράκι στο βίντεο, ο Κόουλ, είναι πολύ μικρό για να ξέρει κολύμπι, καθώς είναι μόλις ενός έτου. Η Ένωση είπε στο “Fox News Digital” ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο Ζάκαρι Πετίτ, πυροσβέστης και παραϊατρικός στο Πυροσβεστικό Τμήμα της πόλης. Ο Κόουλ είναι ο μικρότερος γιος του Πετίτ.

Το βίντεο των 40 δευτερολέπτων δείχνει το ενός έτους αγόρι να κάνει βόλτες γύρω από την πισίνα και τελικά να πηδά μέσα. Μόλις το αγόρι μπήκε στο νερό, ο Πετίτ πήδηξε γρήγορα στο έδαφος και έβγαλε τον γιο του έξω, ξαπλώνοντάς τον ανάσκελα. Στην λεζάντα του post, η Ένωση Πυροσβεστών της πόλης γράφει: «Παρακαλούμε δείτε αυτό το βίντεο “Ring” των 40 δευτερολέπτων, που τράβηξε τον παρ’ ολίγον πνιγμό ενός παιδιού, την Τρίτη 16/5. Αυτό συνέβη στο σπίτι ενός δικού μας πυροσβέστη. Το ενός έτους αγόρι είναι το μικρότερο παιδί του πυροσβέστη και της γυναίκας του. Αυτό το βίντεο είναι μία απογοητευτική υπενθύμιση, πως ο πνιγμός ενός παιδιού μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, μέσα σε δευτερόλεπτα. Παρ’ όλο που οι δύο γονείς πήραν όλες τις κατάλληλες προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένης μίας πύλης και ενός σωσιβίου, το αγόρι και πάλι κατάφερε να μπει στο νερό. Ο μπαμπάς είχε γυρισμένη την πλάτη του, μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, ευτυχώς κατάλαβε γρήγορα τι συμβαίνει και κατάφερε να σώσει τον γιο του. Να θυμάστε πως τα παιδιά πνίγονται χωρίς θόρυβο, να προσέχετε το νερό».

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Άνδρας πνίγηκε σε πισίνα καταστήματος

Τραγωδία το πρωί της Τρίτης (13/9) στο Αγρίνιο με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του λόγω πνιγμού σε πισίνα γνωστού καταστήματος της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η επιχείρηση ήταν κλειστή όταν μετέβη σε αυτή ο γιος του ιδιοκτήτη και εντόπισε τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του σε μία από τις πισίνες. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγο καιρό 3,5 ετών κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου.

Για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου άνδρα έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

 Τραγωδία στο Αγρίνιο: Άνδρας πνίγηκε σε πισίνα καταστήματος

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share