Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εκλογές 2023: Viral ο ψηφοφόρος που πήγε στην κάλπη παρέα με τον σκύλο του (photos&video)

Ο σκύλος έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με την βοήθεια του ιδιοκτήτη του

21 Μαΐου 2023 11:30
Εκλογές 2023: Viral ο ψηφοφόρος που πήγε στην κάλπη παρέα με τον σκύλο του (photos&video)
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Εκλογές 2023: Από τα viral της μέχρι τώρα εκλογικής διαδικασίας είναι οι εικόνες ενός κυρίου ο οποίος έσπευσε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο της Αθήνας παρέα με τον σκύλο του.

Σκυλάκι στις Εκλογές 2023
Σκυλάκι στις Εκλογές 2023 - ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Μάλιστα ο τετράποδος ψηφοφόρος περίμενε υπομονετικά έξω από το παραβάν τον ιδιοκτήτη του για να πάνε στην κάλπη. Ο άνδρας όταν έφτασε στην κάλπη σήκωσε το σκυλάκι στην αγκαλιά του και έριξαν μαζί στην κάλπη το ψηφοδέλτιο.

Σκυλάκι στις Εκλογές 2023
Σκυλάκι στις Εκλογές 2023 - ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023: Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας» (video)

Στην Κηφισιά άσκησε το εκλογικό του δικαιώμα το πρωί της Κυριακής (21/5) ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ζητά τη στήριξη των πολιτών ώστε να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός της χώρας, προσήλθε χαμογελαστός στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς στο 361ο εκλογικό τμήμα στην οδό Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας λίγο μετά τις 10:30.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον γιο του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η μικρότερη κόρη του, Δάφνη, ενώ στο πλευρό του ήταν και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε θερμά πλήθος κόσμου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Δείτε επίσης: Οι στοιχηματικές δείχνουν τον μεγάλο νικητή - Ποιος είναι το φαβορί και ποιες οι αποδόσεις κάθε κόμματος (photos)

«Καλά θα είναι τα αποτελέσματα», είπε κατεβαίνοντας τις σκάλες ο πρωθυπουργός, ενώ λίγο μετά δήλωσε στις κάμερες: «Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για υψηλότερους μισθούς και καλύτερες δουλειές. Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share