Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To παιδί τους αρρώσταινε συνέχεια και δεν ήξερα το γιατί - Μέχρι που ανακάλυψαν αυτό...

Αδιανόητο!

19 Μαΐου 2023 10:00
To παιδί τους αρρώσταινε συνέχεια και δεν ήξερα το γιατί - Μέχρι που ανακάλυψαν αυτό...
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η ασθένεια είναι ένα ατυχές μέρος της ζωής για κάθε μικρό παιδί που έρχεται στον κόσμο, και όλοι το καταλαβαίνουν αυτό, αλλά η συνεχής ασθένεια ενός παιδιού μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε τι στο διάολο συμβαίνει.

Στην περίπτωση του γιου της Πένυ και του Σάιμον Πάουελ, η μικρή ήταν συχνά άρρωστη και η κατάστασή της χειροτέρευε χωρίς προφανή λόγο. Προφανώς, αυτό είναι αρκετό για να ανησυχήσει οποιονδήποτε γονιό, αλλά για καλή του τύχη, ο Simon είχε την αίσθηση ότι μπορεί να έφταιγε μια πλαστική πιπίλα – και είχε δίκιο!

Ο γιος του χρησιμοποιεί ένα ειδικό πλαστικό ποτήρι νερού που έχει σχεδιαστεί για να μην χύνει νερό και έχει σώσει πολλούς γονείς σε όλο τον κόσμο. Και τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι συγκέντρωνε υγρά σε ένα σημείο όπου και δημιουργούταν μούχλα. Ναι καλά διαβάσατε, Μούχλα!

Δείτε επίσης: Έγκυος γέννησε μωρό… 18 κιλών! Δεν θα πιστεύετε πόσο ζυγίζει η μαμά του!

Το παιδί του αρρώσταινε συνέχεια και βρήκαν αυτό
Το παιδί του αρρώσταινε συνέχεια και βρήκαν αυτό

26χρονη έγκυος εμφανίστηκε μπροστά στον άντρα της με έναν πίνακα – Λίγα λεπτά μετά εκείνος ξέσπασε σε κλάματα

Όταν αυτή η 26χρονη έγκυος εμφανίστηκε μπροστά στον άντρα της κρατώντας έναν πίνακα κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε αυτή η νεαρή να αποκαλύψει στον άντρα της πως θα γίνει πατέρας με αποτέλεσμα να τον κάνει να δακρύσει από χαρά και συγκίνηση.

Όταν ο Μπράντον πήρε μέρος με τη σύντροφό του σε μία φωτογράφιση με άλλα ζευγάρια, δεν είχε ιδέα για την έκπληξη του επιφύλασσε η αγαπημένη του. Το concept ήταν να είναι γυρισμένοι πλάτη και να κρατάει ο καθένας ένα μικρό πίνακα, όπου να γράφει τρυφερά λόγια για το άλλο του μισό. Έχοντας συνεννοηθεί με την φωτογράφο, η Σαμάνθα έγραψε κρυφά από τον σύντροφό της το μήνυμα «Θα γίνεις μπαμπάς», την ώρα που εκείνος έγραφε «Σ΄αγαπώ, γλυκιά μου».

Έγκυος γυναίκα
Έγκυος γυναίκα

Έτσι, όταν ο Μπράντον γύρισε να δει το μήνυμα της Σαμάνθας στην αρχή έμεινε άναυδος και στη συνέχεια άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί, αγκαλιάζοντας την. «Του είχαμε πει πως πρέπει να γράψουμε κάτι τρυφερό ο ένας για τον άλλον και έτσι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή θα την θυμόμαστε για πάντα», είπε η Σαμάνθα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share