Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε

Σοκαριτική ιστορία

31 Μαρτίου 2023 15:01
50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 50χρονη έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο καθώς ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος. Επίσης, ένας 34χρονος Πακιστανός πιάστηκε από κάμερα κινητού να κάνει κάτι το αρρωστημένο με τις κότες του

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της (Video)

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα και μόλις βγήκε άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία.

14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της - Αυτό που κατέγραψε θα σας σοκάρει (Video)

Για χρόνια κανείς δεν πίστευε τους ισχυρισμούς της. Έτσι μια 14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιό της και αυτό που κατέγραψε θα σας εξοργίσει. Επίσης, μία κοπέλα μπήκε σε ένα μπάνιο και ξεκίνησε να γδύvεται. Όμως η κάμερα κατέγραψε αυτό που κανείς δεν φανταζόταν.

Η 14χρονη εγκατέστησε μια κάμερα ασφαλείας στο υπνοδωμάτιό της και αφού παρακολούθησαν δυο βίντεο που κατέγραψε η έφηβη, οι αρχές συνέλαβαν τελικά τον 47χρονο άντρα με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου αλλά και ζώου.

Το περιστατικό που καταγράφηκε στις 23 Δεκεμβρίου ξεκινά με τον πατέρα να φωνάζει στην κόρη του, μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού ενώ στο χώρο βρίσκονται επίσης δυο σκυλιά, τα οποία είναι ξαπλωμένα στο κρεβάτι.

Το βίντεο που κοινοποίησε η μητέρα, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα, δείχνει τον άντρα να λέει, «Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια στο σπίτι μου». Στη συνέχεια, ο άντρας τραβά ένα μαχαίρι το οποίο στρέφει προς το μέρος του σκύλου, φωνάζοντας «Θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω» και αρχίζει να τραβά το ζώο από τα πόδια, το κεφάλι και τον λαιμό, ρίχνοντάς το τελικά στο πάτωμα. «Θα σκοτώσω το σκυλί!», ακούγεται να λέει ο άντρας στο βίντεο, ενώ η κόρη του ουρλιάζει και τον εκλιπαρεί: «Σε παρακαλώ μπαμπά, μην το κάνεις! Μπαμπά, σταμάτα!».

Η 14χρονη φαίνεται στην συνέχεια να πηδά πάνω στην πλάτη του πατέρα της, ενώ εκείνος την αρπάζει από τα μαλλιά και σπρώχνει το κεφάλι της προς το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφαλάρι, αναφέρει το ένταλμα.

Ο άντρας της φωνάζει «να σκάσει» και το κορίτσι τρομοκρατημένο, μαζεύεται σε μια γωνία, ενώ εκείνος φεύγει σαν να πρόκειται να βγει από το δωμάτιο, πριν επιστρέψει ξανά για να φωνάξει και να της χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο.

Το κορίτσι κατήγγειλε το περιστατικό την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 24 Δεκεμβρίου, δίνοντας στις 27 Δεκεμβρίου στις αρχές τα δυο βίντεο. Ο άντρας συνελήφθη στις αρχές Ιανουαρίου με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και βαριές σωματικές βλάβες αλλά και κακοποίησης ζώου.

Η μητέρα της 14χρονης χαρακτήρισε την κόρη της «απόλυτο ήρωά της» και σχολίασε πως η έφηβη από χρόνια προσπαθούσε να κάνει κάποιον να επιληφθεί της φερόμενης κακοποίησης. «Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη», είπε η ίδια, που έχει χάσει τα δικαιώματα επιμέλειας της κόρης της.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι γονείς της 14χρονης πήραν διαζύγιο το 2005 αλλά έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική μάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share