Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πατέρας ανέβασε στο διαδίκτυο τι κάνει όταν μένει μόνος του με το μωρό στο σπίτι - Μόλις η γυναίκα του είδε το βίντεο έπαθε σοκ! (Video)

Η είδηση που έγινε Viral

31 Μαρτίου 2023 12:35
Πατέρας ανέβασε στο διαδίκτυο τι κάνει όταν μένει μόνος του με το μωρό στο σπίτι - Μόλις η γυναίκα του είδε το βίντεο έπαθε σοκ! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο μωρό στο σπίτι, μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή μιας οικογένειας. Οι νέοι γονείς, πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται σε ένα νέο αβοήθητο πλάσμα, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με δάκρυα ή χαμόγελο. Μια νέα μητέρα, άφησε το μωρό της με τον σύζυγό της - ένα νέο και άπειρο πατέρα- και αυτό που βρήκε όταν γύρισε πίσω ήταν εκπληκτικό!

Ο σύζυγός της φιλούσε απαλά την κοιλιά του μωρού, κάνοντας θόρυβο με το στόμα του και το παιδί το λάτρευε! Το μωρό γελούσε ανεξέλεγκτα. Η τρυφερή σχέση που έχουν οι δυο τους, είναι πολύ συγκινητική! Αυτό το βίντεο είναι τόσο ευχάριστο, που έχει γίνει viral! Ωστόσο δείτε άλλη μια περίεργη ιστορία με μια νοσοκόμα που πάει να καθαρίσει νεογέννητο μωράκι αλλά δεν πιστεύει στα μάτια της όταν το μωρό αρχίζει να...

Παρακολουθήστε το παρακάτω!

Σύζυγος περιμένει με αγωνία να γεννήσει η γυναίκα του - Αυτό όμως που του ανακοίνωσε ο γιατρός τον έκανε να παγώσει... (Video)

Μωρό: Αν και έχει ξαναγίνει γονιός, αυτός ο πατέρας είχε μεγάλη αγωνία όση ώρα η γυναίκα του γεννούσε το τέταρτο παιδί τους. Κάθε γονιός μπορεί να ταυτιστεί με τα συναισθήματα προσμονής και άγχους που τον διακατέχουν, όση ώρα στέκεται δίπλα στη γυναίκα του που γεννάει.

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία κοριτσάκια και σύντομα ο πατέρας θα μάθαινε σύντομα συγκλονιστικά νέα. Η αντίδραση αυτού του μπαμπά είναι απίστευτη όταν μαθαίνει το φύλο-έκπληξη του μωρού. Η αντίδρασή του εξεπλάγη ακόμα και τη σύζυγό του. Παράλληλα δείτε για ποιο λόγο δεν πρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο Facebook.

Όταν του ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού δεν το πίστευε και είπε την φοβερή ατάκα: «Είστε σίγουροι;» Μόνο όταν κοίταξε και ο ίδιος, συνειδητοποίησε ότι έπειτα από τρεις κόρες, απέκτησε επιτέλους ένα γιο! Δείτε την φοβερή αντίδραση του μπαμπά όταν μαθαίνει τα ευχάριστα νέα!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share