Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Να χαρώ, να χαρώ, το μωρό, το μωρό»: Τρισευτυχισμένος πατέρας γίνεται viral στο TikTok με τον «εορτασμό» του ερχομού της κόρης του

Έστησε πανηγύρι

28 Μαρτίου 2023 22:18
«Να χαρώ, να χαρώ, το μωρό, το μωρό»: Τρισευτυχισμένος πατέρας γίνεται viral στο TikTok με τον «εορτασμό» του ερχομού της κόρης του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας τρισευτυχισμένος πατέρας επεφύλασσε μια άκρως διασκεδαστική έκπληξη στην σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη τους χαρίζοντας μοναδικές εικόνες και άφθονα χαμόγελα σε όσους βρέθηκαν έξω από γνωστό μαιευτήριο του Αμαρουσίου. Ο ευφάνταστος πατέρας έστησε ολόκληρο πάρτι έξω από το μαιευτήριο για να γιορτάσει τον ερχομό της κορούλας του. Με την ευκαιρία, δείτε το μωρό που έγινε viral επειδή φοβόταν τον ήχο του λόξιγγά του.

Όλα συνέβησαν έξω από το μαιευτήριο, την στιγμή που εκείνος μαζί με την σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους βγαίνουν από την πόρτα προκειμένου να γυρίσουν σπίτι.

Όπως φαίνεται κα στα πλάνα του βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δημοσιεύθηκε και στο TikTok, μόλις οι τρεις τους βγαίνουν από την πόρτα του μαιευτηρίου αντικρίζουν μπροστά τους έναν τεράστιο λευκό αρκούδο να χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού: «Να χαρώ, να χαρώ, να χαρώ, το μωρό, το μωρό, το μωρό».

Μητέρα ανεβάζει το νεογέννητο μωρό της στα social media μετά τον τοκετό - Αυτό που ακολουθεί δεν το περίμενε ούτε η ίδια

Μια TikToker αποκάλυψε σε ένα βίντεο ότι παρόλο που ήταν σε τοκετό με επώδυνες συσπάσεις, το να βεβαιωθεί ότι είχε ένα ωραίο μαύρισμα ήταν μεγαλύτερη προτεραιότητα από το να ετοιμάσει μια τσάντα για το νοσοκομείο.

Στο βίντεο, το οποίο έχει κερδίσει περισσότερες από 91.000 προβολές, η νέα μητέρα έδειξε τον εαυτό της να αγκαλιάζει το μωρό της μαζί με τη λεζάντα: «Σκέφτομαι περίπου πριν από 3 εβδομάδες, όταν άρχισα και ενώ ήμουν έτοιμη για τοκετό, αντί να βεβαιωθώ ότι είχα τα πράγματά μου έτοιμα για το νοσοκομείο, τα ψεύτικο μαύρισα ήταν πιο σημαντικό ώστε να δείχνω πιο όμορφη». Με την ευκαιρία, δείτε την αδιανόητη φρίκη που κατέγραψε κάμερα.

Αλλά ακόμη και με αυτή της την εμφάνιση στο νοσοκομείο, η μαμά είπε ότι έμοιαζε ακόμα σαν «χαζό» όταν γεννούσε. Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της, ορισμένοι χρήστες φάνηκαν να εμπνέονται από τη νέα μαμά που νοιαζόταν για την ομορφιά της.

«Ειλικρινά, τέλειο», έγραψε ένας ενώ ένας άλλος συμφώνησε, πληκτρολογώντας «Βασίλισσα».

Άλλοι χρήστες του TikTok έκαναν tag τους φίλους τους στην ανάρτησή της και έγραψαν: «Έτσι θα είμαι εγώ χαχαχαα». Πέρα από τα αστεία, δεν φαίνεται ότι η Opie ήταν μόνη που ήθελε να δείχνει λαμπερή ενώ βρισκόταν στον τοκετό. Μερικοί γονείς σχολίασαν ότι μαύρισαν ή έκαναν άλλες θεραπείες ομορφιάς πριν φύγουν για να γεννήσουν. «Ισιωνα τα μαλλιά μου και έβαζα μακιγιάζ με συσπάσεις με διαφορά 3 λεπτών», έγραψε ένα άτομο, συνοδευόμενο από ένα emoji που γελούσε. «Πρέπει να γίνει!» Ένας άλλος έγραψε: «Αχαχαχα το έκανα αυτό και έφτιαξα και τις βλεφαρίδες μου» πρόσθεσε μία άλλη γυναίκα.

Σε προηγούμενο βίντεο στη σελίδα της, η νέα μαμά αγκάλιαζε τον νεογέννητο γιο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στο βίντεο το παιδί φορούσε ένα πράσινο πλεκτό καπέλο με ένα πομ πον στο πάνω μέρος ενώ τον φιλούσε και του κρατούσε το χέρι.

Ήταν υπέρβαρη και την αποκαλούσαν τέρας - Όταν αποφάσισε να μείνει έγκυος έγινε η απόλυτη ανατροπή

Όλο και συχνότερες είναι οι συζητήσεις περί εξωτερικής εμφάνισης και γυναικείου σώματος. Τα social media έχουν αλλάξει τη ζωή μας σε πάρα πολλούς τομείς και ένας εξ αυτών είναι και τα πρότυπα που περνούν, όσο αφορά στο σωματότυπο των ανθρώπων. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με 33χρονη να χορεύει προκλητικά μπροστά στον πατριό της.

Κάποτε, θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να δούμε κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο για να μοιραστούμε πληροφορίες ή θα μπορούσαμε να τους μιλήσουμε μέσω τηλεφώνου.

Σήμερα, έχουμε την τάση να μοιράζουμε εικόνες στα social media χωρίς να το σκεφτόμαστε ιδιαίτερα. Οι αντιδράσεις στο Instagram είναι αρκετές για να πει κάποιος αυτό που πιστεύει, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. Δεν είναι ωστόσο λίγες οι φορές που μέσω των κοινωνικών δικτύων βλέπουμε κάποιους ανθρώπους να αλλάζουν.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση της Heather Oset, μίας γυναίκας με περιττά κιλά που κατάλαβε ότι το υπερβολικό βάρος είναι κακό για την υγεία της.

Η απίθανη ιστορία της

Η κομμώτρια είχε τρομάξει με την υγεία της πριν από λίγα χρόνια. Είχε αίσθημα πόνου στο στήθος όταν στέγνωνε τα μαλλιά κάποιου. Πρώτα προσπάθησε να το ξεπεράσει χωρίς να δώσει σημασία, αλλά πολύ σύντομα, ήξερε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, αφού τα συμπτώματα της χειροτέρεψαν.

Η Heather ζύγιζε 161 κιλά την εποχή εκείνη και γνώριζε πως η κατάσταση της ήταν σοβαρή. Το ταξίδι της στο νοσοκομείο ήταν κάτι που θεώρησε αφυπνιστικό. Ευτυχώς, δεν ήταν καρδιακή προσβολή. Ήταν ορμονικό πρόβλημα που προκλήθηκε εξαιτίας του υπερβολικού βάρους.

Οι ανθυγιεινές συνήθειες της ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη δύσκολη ζωή της στο πατρικό της σπίτι. «Ο πατέρας μου ήταν καταχρηστικός και πάντα συνέβαινε κάτι κακό. Έτρεχα στο ψυγείο και έτρωγα οτιδήποτε: κέικ, σνακ, πίτες ή μπισκότα. Ήταν υποθέτω στο μυαλό μου ο τρόπος αντιμετώπισης μου όταν δεν μπορούσα σωματικά να κάνω κάτι. Ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν για αυτό. Απλώς ένιωθα αμηχανία και ντροπή. Αντ ‘αυτού, κρατούσα μέσα μου τα συναισθήματά μου και αυτό συνέχιζε για όλα αυτά τα χρόνια».

Μάλιστα, όπως θα πει σε ένα από τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στα social media, πολλοί -λόγω των κιλών της- την αποκαλούσαν «τέρας με μπλε μαλλιά».

Το 2014, η Heather παντρεύτηκε και αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της. Ωστόσο, όταν ήταν στο νοσοκομείο, της είπαν ότι έπρεπε να χάσει βάρος εάν ήθελε να μείνει έγκυος.

Υπήρχαν κι άλλα προβλήματα εξαιτίας του υπερβολικού βάρους. Είχε πόνο στην πλάτη και στα πόδια, άπνοια ύπνου και ήταν οριακά διαβητική. Η ζωή ήταν δύσκολη, ειδικά επειδή εργαζόταν με ορθοστασία όλη την ημέρα.

«Η μέρα που έπιασα πάτο»

«Μια μέρα, όταν ήμουν στη μέση του στεγνώματος, ένιωσα έντονο πόνο στο στήθος. Προσπάθησα να τον αγνοήσω πιστεύοντας ότι θα περάσει και συνέχισα να ολοκληρώνω την εξυπηρέτηση του πελάτη μου. Αφού τελείωσα και εξακολουθούσα να αισθάνομαι αυτόν τον πόνο και τις ταχυπαλμίες, φοβήθηκα τόσο πολύ και έφυγα νωρίς από τη δουλειά και ο σύζυγός μου με πήγε στο νοσοκομείο» είπε αναφερόμενη στον λόγο την οδήγησε στην απόφαση αυτή.

«Θυμάμαι ότι αισθανόμουν τόσο αμήχανα καθώς κυριολεκτικά μου έβγαζαν τα ρούχα και μου έβαζαν όλα αυτά τα καλώδια και ήμουν μισόγυμνη μπροστά σε όλους. Ένιωσα σαν να έπιασα πάτο και όλες αυτές οι σκέψεις στο μυαλό μου ‘ω Θεέ μου, θα πεθάνω’ και ‘είμαι πολύ νέα για να πεθάνω’» συμπλήρωσε.

«Ευτυχώς μετά από όλες τις εξετάσεις και τα πάντα ήμουν εντάξει και οι γιατροί πίστευαν ότι ο πόνος στο στήθος και το αίσθημα παλμών οφειλόταν στις ορμόνες. Το σώμα μου ήταν τόσο μπερδεμένο λόγω του βάρους μου. Πριν από αυτό το γεγονός, έπαιρνα αντισυλληπτικά για χρόνια και όταν παντρεύτηκα το 2014 σταμάτησα το χάπι με την ελπίδα να μπορέσουμε να κάνουμε οικογένεια».

«Το βάρος μου με με κρατούσε πίσω σε κάθε πτυχή της ζωής μου ανάμεσα στην οικογένεια, την εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες», δήλωσε η Heather. Γι ‘αυτό και έκανε το πρώτο βήμα κλείνοντας ραντεβού με έναν χειρουργό βάρους.

Πριν από αυτό όμως, έπρεπε να χάσει 20 κιλά. «Έκοψα τα αναψυκτικά, έφτιαχνα το μεσημεριανό μου γεύμα και έπινα πρωτεϊνικά ροφήματα για πρωινό». Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο. Εξακολουθούσε να διατηρεί το νέο της σώμα και να το βελτιώνει, κάνοντας υγιεινή διατροφή, παρόλο που είχε ήδη κάνει την χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της, σήμερα θα μπορούσε να είναι μοντέλο!

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ζύγιζα ποτέ 56 κιλά σήμερα! Έχω χάσει συνολικά 104 κιλά , συμπεριλαμβανομένων και των 9 κιλών που έχασα από μόνη μου πριν από τη χειρουργική επέμβαση».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share