Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Αυτή η μητέρα έχασε 35 ολόκληρα κιλά χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα και σήμερα είναι...

Απίστευτο!

27 Μαρτίου 2023 11:10
Αυτή η μητέρα έχασε 35 ολόκληρα κιλά χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα και σήμερα είναι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεταμόρφωση μίας μητέρας είναι εντυπωσιακή, καθώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά σε έξι μήνες και άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα άνθρωπο να μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά μετά την απώλεια βάρους, δείτε εδώ μια 19χρονη που κατάφερε να χάσει 77 ολόκληρα κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάταλι, μητέρα δύο παιδιών, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τις διατροφικές της συνήθειες για να νιώσει καλύτερα με το σώμα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά έπρεπε να γίνει. Ήθελα επιτέλους να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου και να σταματήσω να βρίσκω δικαιολογίες. Hθελα να αδυνατίσω» σημειώνει. Σήμερα ζυγίζει 63 κιλά και τονίζει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος. Μάλιστα η αποφασιστικότητά της να χάσει βάρος και να μείνει κυριολεκτικά μισή αποτέλεσε έμπνευση και ελπίδα για πολλές γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν.

Αυτή η μητέρα έχασε 35 ολόκληρα κιλά χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα και σήμερα είναι...

Για όλες εκείνες τις μητέρες που αισθάνονται τόσο κουρασμένες και δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους. Δεν έχουν χρόνο να πάνε στο γυμναστήριο, ούτε να μπουν σε ένα πρόγραμμα αυστηρής διατροφής.

Εκείνη όμως έχασε 35 ολόκληρα κιλά σε διάστημα έξι μηνών, με τον πιο απίστευτο τρόπο. «Δεν θα πιστεύετε όταν σας πω πώς κατάφερα να αδυνατίσω» σημειώνει.

Αυτή η μητέρα έχασε 35 ολόκληρα κιλά χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα και σήμερα είναι...

Η Νάταλι δεν ήθελε να γραφτεί σε γυμναστήριο. Ήθελε να κάνει κάτι που να της ταιριάζει και να είναι απλό. Έτσι ξεκίνησε να περπατάει καθημερινά και έχασε 35 κιλά με το καθημερινό περπάτημα!

Το περπάτημα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους άσκησης. Ανάλογα με το πόσο συχνά περπατάτε, μπορείτε να καταφέρετε να χάσετε εύκολα ακόμα και μισό κιλό ανά εβδομάδα ή περισσότερο. Σε λιγότερο από πέντε μήνες, μπορείτε να είστε 10 κιλά ελαφρύτεροι χωρίς να ξοδέψετε ώρες στο γυμναστήριο και χωρίς να κάνετε κάποια εξαντλητική δίαιτα.

«Περπατούσα σχεδόν μία ώρα την ημέρα. Άλλες φορές περπατούσα λιγότερο, άλλες περισσότερο. Όμως κάθε μέρα δεν έχανα το περπάτημά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Νάταλι άρχισε να περπατάει καθημερινά τα απογεύματα. Πρόσεχε τα γεύματά της και έτρωγε κυρίως σαλάτες με πρωτεΐνη. Η μεταμόρφωσή της ήταν εκπληκτική!

Με το περπάτημα, ταυτόχρονα με την απώλεια των περιττών κιλών, θα τονώσετε τους μυς σας και θα βελτιώσετε την καρδιαγγειακή υγείας σας. «Καμιά φορά πηγαίνω για περπάτημα όταν τα παιδιά μου πέφτουν για ύπνο» σημειώνει.

Ο αριθμός των θερμίδων που μπορείτε να κάψετε με το περπάτημα καθορίζεται από το αρχικό σας σωματικό βάρος και τον ρυθμό με τον οποίο θα περπατάτε.

Κατά μέσο όρο, αν διατηρήσετε μια ταχύτητα βαδίσματος στα 6,4 χλμ/ώρα μπορείτε να κάψετε περίπου 400 θερμίδες ανά ώρα!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share