Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χαμένο σκυλάκι περίμενε μέρες τον ιδιοκτήτη του καθισμένο και ακίνητο μες στη βροχή - Το βίντεο ραγίζει καρδιές

Η ατελείωτη πίστη του καλύτερου φίλου του ανθρώπου!

24 Μαρτίου 2023 13:42
Χαμένο σκυλάκι περίμενε μέρες τον ιδιοκτήτη του καθισμένο και ακίνητο μες στη βροχή - Το βίντεο ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο σκύλος εθεάθη έξω από ένα κατάστημα στη Μαλαισία, όπου ευτυχώς ένας νεαρός άνδρας τον βιντεοσκόπησε, το μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα και έτσι κατάφερε να επανενωθεί με την οικογένειά του.

Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά πιστά ζώα με τις οικογένειές τους, γιατί στο τέλος γίνονται ένα ακόμη μέλος του νοικοκυριού με την ίδια σημασία με όλα τα άλλα. Για αυτό το λόγο οι γούνινοι θα επιδιώξουν να υπερασπιστούν το σπίτι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση , γι’ αυτό ελπίζουν ότι θα κάνουν το ίδιο και μαζί τους όταν βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

Για το λόγο αυτό, ένα γούνινο δυσκολεύεται όταν λείπει από την οικογένειά του , όπως συμβαίνει όταν λείπουν. Μη ξέροντας πού να πάνε ή τι να κάνουν , οι σκύλοι κάθονται περιμένοντας αντ’ αυτού με την ελπίδα ότι θα πάνε μαζί τους. Παράλληλα, αυτός ο σκύλος κοιτούσε τον υπόνομο καθημερινά - Όταν άνθρωποι άνοιξαν την καταπακτή, τα έχασαν!

Χαμένο σκυλάκι περιμένει τον ιδιοκτήτη του στη βροχή

Αυτό συνέβη σε αυτό το σκυλάκι από τη Μαλαισία , το οποίο εθεάθη έξω από ένα κατάστημα στη βροχή, να περιμένει τον ιδιοκτήτη του , αφού χάθηκε , όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κοινοποίησε ο χρήστης Jim Jimmie στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο TikTok , η περιγραφή του οποίου λέει: « Ατελείωτη πίστη . Λυπήσου τον».

Ο γούνινος καθόταν με μια λυπημένη έκφραση χωρίς να δίνει σημασία στο περιβάλλον του, γιατί δεν ανταποκρινόταν όταν τον κάλεσαν ούτε όταν του πρόσφεραν φαγητό . Τελικά, αφού πέρασε αρκετές μέρες εκεί, το σκυλάκι ενέδωσε στην προσφορά τροφής , γιατί πεινούσε. «Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είπε ότι είναι εδώ 4 μέρες . Προφανώς θέλει να του σερβίρουν ένα γεύμα », είπε ο Τζιμ στο βίντεο, καθώς της έδινε το φαγητό.

Ο Τζιμ είχε προηγουμένως μοιραστεί άλλο ένα βίντεο του κουταβιού στο ίδιο μέρος, επειδή δεν ήθελε να μετακινηθεί από εκεί μέχρι να βρεθεί. «Τι κάνεις εκεί αγόρι (στη βροχή), κουνήσου, μάλλον δεν θα έρθει ο κηδεμόνας σου», είπε.

Χαμένο σκυλάκι περιμένει τον ιδιοκτήτη του στη βροχή

Αφού αυτά τα βίντεο έγιναν τόσο γνωστά, θα μπορούσαν να γίνουν γνωστά περισσότερα για την ιστορία του σκύλου . Σύμφωνα με όσα σχολίασε χρήστης, ο σκύλος είχε εξαφανιστεί για 8 μήνες αλλά μετά το βίντεο έγινε viral, ο ιδιοκτήτης του ζώου μπόρεσε να επικοινωνήσει με τον νεαρό άνδρα στο βίντεο . Ο ίδιος ο Τζιμ επιβεβαίωσε σε ένα από τα σχόλια ότι οι ιδιοκτήτες του είχαν ήδη έρθει για αυτόν.

Πηγή: pet-sitting.gr

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share