Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επέζησε και είναι υγιέστατο: Μωρό γεννήθηκε 820 γραμμάρια και ήταν μικρότερο από ένα iPad! (video)

Το «θαύμα» της ζωής!

24 Μαρτίου 2023 11:36
Επέζησε και είναι υγιέστατο: Μωρό γεννήθηκε 820 γραμμάρια και ήταν μικρότερο από ένα iPad! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μαμά της οποίας το πρόωρο μωρό γεννήθηκε μικρότερο από ένα iPad μας λέει τη δική της ιστορία για το προωράκι της!

Η μικρή Roux

Η μικρή Roux είναι τώρα ηλικίας πέντε μηνών και είναι υγιής, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε τρεις μήνες νωρίτερα ζυγίζοντας μόλις 820 γραμμάρια. Μετά από έξι αποβολές, η 26χρονη Emma Maskery, από το Bourne του Lincolnshire και η σύζυγός της, η 28χρονος Ayisha, είχαν αρχίσει να φοβούνται για τα χειρότερα.

Μωρό 820 γραμμάρια γεννήθηκε πρόωρα

Αφού διαγνώστηκε με προεκλαμψία, η γυναίκα υποβλήθηκε εκτάκτως σε καισαρική τομή και η κόρη του ζευγαριού, η Roux, γεννήθηκε με επιτυχία στις 16 Σεπτεμβρίου. Αμέσως μετά τη γέννα, το νεογέννητο μεταφέρθηκε στη ΜΕΘΝ όπου η κατάστασή της επιδεινώθηκε τόσο που η μητέρα της νόμιζε ότι δεν θα τα κατάφερνε.

“Όταν μας είπαν ότι η κατάστασή της ήταν κρίσιμη, δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνε,” είπε η Emma, ​​η οποία επίσης έχει έναν γιο με τη σύντροφό της, τον Jack. Δείτε επίσης: Έμαθε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα και πλημμύρισε από χαρά - Λίγο μετά της αποκάλυψαν κάτι σοκαριστικό

Η εξομολόγησή της

“Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν ότι δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Είχα έξι αποβολές πριν να μείνω έγκυος στην Roux. Αυτό το παιδί ήταν το θαύμα μου.” Μετά από το χειρότερο, η Roux έκανε μια αξιοσημείωτη ανάκαμψη και άρχισε να μεγαλώνει και να γίνεται πιο δυνατή.

Μωρό 820 γραμμάρια γεννήθηκε πρόωρα

Μετά από εννέα εβδομάδες, το μωρό – το οποίο ήταν αρκετά μικρό για να χωρέσει στην παλάμη του χεριού της μητέρας του – θεωρήθηκε αρκετά υγιές για να πάει σπίτι για πρώτη φορά. Όμως λίγο μετά τη μεταφορά του μωρού στο σπίτι, το παιδί παρουσίασε βήχα και δύσπνοια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε για να κρατηθεί στη ζωή.

“Η περίοδος αυτή ήταν τραγική,” είπε η Emma. Οι γιατροί βοήθησαν τη Roux να ανακάμψει, αν και οι γονείς της έλεγαν ότι είχε αναπτύξει βρογχίτιδα, αλλά το ασθενές ανοσοποιητικό της σύστημα έκανε την ασθένεια αυτή απίστευτα επικίνδυνη.

Μωρό 820 γραμμάρια γεννήθηκε πρόωρα

Σε ηλικία πέντε μηνών, η Roux είναι τώρα στο μέγεθος ενός μέσου νεογέννητου μωρού και οι γονείς του είναι απίστευτα περήφανοι για τη μικρή τους μαχήτρια.” “Η Roux έχει περάσει τόσα πολλά – μέχρι τις τρεις εβδομάδες δεν μπορούσε να αναπνεύσει μόνη της.” “Είμαστε τόσο περήφανοι για την πρόοδο που έχει σημειώσει.”

Το ζευγάρι ευχαριστεί επίσης τους νοσηλευτές για το πολύτιμο έργο τους. “Οι νοσηλευτές ήταν όλοι υπέροχοι και τους ευχαριστούμε πολύ,” είπε η Emma. “Δύο από αυτούς δέχτηκαν να βαφτίσουν τη μικρή Roux.”

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share