Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Απόστολος Γκλέτσος μετά την προειδοποίηση ποζάρει με γιαούρτι με τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Είναι τέλειο!» - Έξαλλοι στη ΝΔ (Video)

Η ανακοίνωση του κόμματος

24 Μαρτίου 2023 08:33
Ο Απόστολος Γκλέτσος μετά την προειδοποίηση ποζάρει με γιαούρτι με τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Είναι τέλειο!» - Έξαλλοι στη ΝΔ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προ 24ωρων ο Απόστολος Γκλέτσος σε σχόλιό του σε ανάρτηση (σ.σ. η οποία στη συνέχεια «κατέβηκε») του Σπύρου Λάμπου, περιφερειακού συμβούλου του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» και με αφορμή την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, είχε γράψει σχετικά: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;»

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας (και μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ), δεν έμεινε εκεί, αλλά φαίνεται ότι βρήκε και το… κατάλληλο γιαούρτι!

«Είναι τέλειο», ακούγεται να λέει ο Απόστολος Γκλέτσος σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και τον δείχνει να κρατά ένα κεσεδάκι γιαούρτι (του το έδωσαν σε ένα τραπέζι που φαίνεται να κάθεται) με τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δείτε το βίντεο:

Έξαλλη η ΝΔ ζητά την καταδίκη του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδρώντας στο βίντεο αυτό, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Χαμός με τον Απόστολο Γκλέτσο και γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: «Θα σε ξυλοφορτώσω μέχρι λιποθυμίας!»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου στην οποία έγραψε ότι θα ξυλοφορτώσει μέχρι λιποθυμίας τον δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη εξαιτίας των όσων είπε για την τραγωδία στα Τέμπη. Παράλληλα, νέες εμπρηστικές δηλώσεις έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε για την τραγωδία των Τεμπών λέγοντας ότι «Ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή παραλαμβάνουν σάπιο ΟΣΕ και δυστυχώς για τον Μητσοτάκη και δυστυχώς για τον Καραμανλή, δεν το λένε».

«Δηλώνω αυτό τον Χιώτη που βγήκε στον ΣΚΑΪ πριν βρουν τα παιδιά και είπε αυτά θα τον ξυλοφορτώσω μέχρι λιποθυμίας» έγραψε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος, προκαλώντας αντιδράσεις

Η ανάρτηση αυτή λίγο αργότερα εξαφανίστηκε με τον ηθοποιό να υποστηρίζει ότι την έσβησε το Facebook. Όπως έγραψε: «Την ανάρτηση μου την έσβησε το Facebook… Οχι εγώ. Οπως καταλαβαίνετε όλοι... Ο Χιώτης στον ΣΚΑΙ όσο έψαχναν τα παιδιά έλεγε στον αέρα μην σεβόμενος τίποτα για να γυρίσει η κυβέρνηση το ματς, πρέπει να κάνει τη σύγκριση, το Μάτι με τα Τέμπη... Καλή αντάμωση Χιώτη».

Χαμός με τον Απόστολο Γλέτσο και γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Υπενθυμίζεται ότι ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού την αγωνία του για το πόσο θα κοστίσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη η τραγωδία καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αν η ΝΔ θέλει να γυρίσει το ματς το μόνο που έχει να κάνει είναι να συγκρίνει τα Τέμπη με το Μάτι.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share