Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

83χρονη γιαγιά πεθαίνει από ανίατη ασθένεια - Η τελευταία επιθυμία της ζωής της για τα σκυλιά της ανατριχιάζει

Τι συνέβη;

21 Μαρτίου 2023 15:36
83χρονη γιαγιά πεθαίνει από ανίατη ασθένεια - Η τελευταία επιθυμία της ζωής της για τα σκυλιά της ανατριχιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

83χρονη γιαγιά, η οποία πεθαίνει από ανίατη ασθένεια, ανατριχιάζει με την τελευταία επιθυμία της ζωής της.

Η Gloria Gutierrez είχε στο σπίτι της 6 σκυλιά, τη Vera, τον Brandy, τον Light, τη Mega, τον Bruno, και τη Muñeca, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους και τα μάζεψε από τους δρόμους του Σαν Αντόνιο του Τέξας. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο και της είπαν ότι έπρεπε να πάει να ζήσει σε γηροκομείο, η Gutierrez άρχισε να ανησυχεί για τα αγαπημένα της ζώα.

Η Rachel Cannady, μια εθελόντρια από το God’s Dog Rescue, έναν οργανισμό που βοηθάει την Gutierrez να βρει σπίτια για τα κατοικίδια ζώα της, μοιράστηκε τις σκέψεις της στο the Dodo:

«Έχει τα σκυλιά σαν παιδιά της και θέλει να είναι μαζί τους όλη την ώρα».

Αν και η Gutierrez αγαπάει εξίσου όλα τα σκυλιά της, η 3 ετών σκυλίτσα της, η Muñeca, είναι ίσως αυτή που την έχει περισσότερο ανάγκη. Βρέθηκε μόνη στο δρόμο από τότε που ο ιδιοκτήτης της πήγε στη φυλακή και μια μέρα καθώς πήγε να διασχίσει έναν αυτοκινητόδρομο, χτυπήθηκε από ένα όχημα και έμεινε ανάπηρη, ενώ απίστευτο είναι αυτό, που είδαν να κάνει μόνη της 98χρονη γιαγιά, βάζοντας κάμερα.

«Είναι εντελώς ανάπηρη και σέρνει τα πίσω πόδια της όταν περπατάει», έγραψε η κόρη της Gutierrez, η Vicky Esparza σε ένα email στην Cannady.

«Την βρήκαμε σε τραγική κατάσταση. Ήταν κρυμμένη κάτω από ένα βρώμικο ρυμουλκούμενο σπίτι γεμάτο αρουραίους, τους οποίους ίσως και να έτρωγε, επειδή οι άνθρωποι εκεί δεν την τάιζαν, αντίθετα, της πετούσαν πέτρες».

Μέχρι στιγμής, η Cannady έχει βρει σπίτια για τη Vera και τον Bruno. Τα άλλα 4 εξακολουθούν να περιμένουν τις νέες τους οικογένειες.

Η Vicky λέει ότι η μητέρα της θέλει μόνο ένα πράγμα: τα σκυλιά της να μείνουν μαζί της μέχρι να πεθάνει, γιατί αυτά είναι η οικογένειά της.

«Είναι η ζωή της», δήλωσε η Vicky. «Θέλει τα σκυλιά της να είναι εκεί μαζί της τις τελευταίες ώρες της ζωής της».

«Ξέρω ότι σημαίνουν πολλά γι’ αυτήν γι’ αυτό θέλω να πάνε σε καλά κι αγαπημένα σπίτια μετά το θάνατό της», είπε η Vicky.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share