Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Το στομάχι του μωρού φούσκωνε και οι γιατροί αποφάσισαν να το ανοίξουν - Δεν πίστευαν τι είχε μέσα (photo)

Το σπάνιο ιατρικό φαινόμενο που τους άφησε με ανοιχτό το στόμα

21 Μαρτίου 2023 13:37
Το στομάχι του μωρού φούσκωνε και οι γιατροί αποφάσισαν να το ανοίξουν - Δεν πίστευαν τι είχε μέσα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νεογέννητο μωρό στην Ινδία διαπιστώθηκε ότι ήταν «έγκυος» με τον δίδυμο αδελφό του, λίγο μετά τη γέννησή του. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 28χρονης μητέρας, όπου αρνήθηκε να κάνει έκτρωση και γέννησε ένα παραμορφωμένο μωρό χωρίς μάτια!

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι μετά την γέννηση του παιδιού, καθώς βρήκαν εννέα ημέρες αργότερα ένα μισό-σχηματισμένο μωρό στο στομάχι του νεογέννητου. Οι χειρουργοί αφαίρεσαν με επιτυχία το μισό-σχηματισμένο μωρό, ενώ το νεογέννητο και η 19χρονη μαμά του είναι απολύτως υγιείς.

Το στομάχι του μωρού φούσκωνε και οι γιατροί αποφάσισαν να το ανοίξουν - Δεν πίστευαν τι είχε μέσα (photo)

«Το μωρό τα πηγαίνει πολύ καλά τώρα και η μητέρα θα αρχίσει να το ταΐζει σύντομα», δήλωσε η Γυναικολόγος Dr. Neena Nichlani. Η αποσπασμένη μάζα επτά εκατοστών, οι γιατροί λένε ότι είναι μια σπάνια γενετική ανωμαλία, κατά την οποία ένα κακώς διαμορφωμένο παρασιτικό δίδυμο βρίσκεται μέσα στο στομάχι ενός παιδιού που έχει σχηματιστεί πλήρως. Υπάρχουν λιγότερες από 200 περιπτώσεις του ίδιου περιστατικού ανά τον κόσμο.

«Πρόκειται για μια μονοζυγωτική δίδυμη εγκυμοσύνη που μοιράζεται έναν μεμονωμένο πλακούντα, όπου ένα έμβρυο περιτυλίγεται και το άλλο κλέβει την υποδοχή της διατροφής του», δήλωσε ο Dr. Nichlani.

«Μπορεί να εμφυτευτεί στο κρανίο, την κοιλιά ή το κόκαλο ουράς του ξενιστή. Μερικές φορές μπορεί επίσης να οδηγήσει στο θάνατο του ξενιστή, επειδή και οι δύο τρέφονται από ένα μόνο σχοινί».

«Το παρασιτικό μωρό βρισκόταν πίσω από το στομάχι αντλώντας τη διατροφή του από το κανονικό μωρό. Το παρασιτικό μωρό έχει σταλεί για περαιτέρω δοκιμές».

43χρονη γυναίκα είπε στον άντρα της πως απέβαλε το μωρό τους - Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας σοκάρει (Video)

Σοκάρει η ιστορία μίας 43χρονης γυναίκας που είπε στον άντρα της πως απέβαλε το μωρό τους, αυτό όμως που ανακάλυψαν οι γιατροί θα σας σοκάρει πραγματικά

Mία 43χρονη γυναίκα ξεπέρασε κάθε όριο σκληρότητας και παράνοιας για να κρατήσει τον σύντροφό της για τον εαυτό της. Επίσης, ένα βίντεο σοκ καταγράφηκε από κρυφή κάμερα καθώς όπως φαίνεται μία μητέρα άνοιξε την τσάντα της και πέταξε στην τουαλέτα το μωρό της!

Οι αρχές στο Lawrence County στην Αλαμπάμα, σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν τη φοβερή ιστορία μιας γυναίκας και το τέχνασμα που σκαρφίστηκε για να κρατήσει τον σύντροφό της. Η 43 ετών Anita Parker, προσποιούνταν πως ήταν έγκυος, για 7 ολόκληρους μήνες!

Ένα πρωί, όταν ο φίλος της πήγε στη δουλειά, η Anita τον κάλεσε και του είπε να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι γιατί μόλις είχε αποβάλει. Ο κακόμοιρος άντρας, ο οποίος πίστευε ότι όντως ήταν έγκυος, άφησε τη δουλειά και γύρισε πίσω στο σπίτι όπου ανακάλυψε την Anita σε μια λίμνη αίματος. Του είπε μάλιστα ότι είχε ρίξει (και πατήσει το καζανάκι) το άψυχο μωρό στην τουαλέτα.

Εκείνος την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί όμως του αποκάλυψαν ότι ποτέ δεν ήταν έγκυος και ότι απλά φούσκωνε το στομάχι της για να τον ξεγελάσει.

Από που είχε προέλθει όμως όλο αυτό το αίμα; Από τη στιγμή που ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι, δεν μπορούσε με τίποτα να βρει το Τσιουάουα του πουθενά, μέχρι που ανακάλυψε το δύστυχο ζώο στον κάδο, ξεκοιλιασμένο!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share