Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στο ρινγκ: Aθλήτριες του MMA φιλήθηκαν και στη συνέχεια γδύθηκαν μπροστά στο κοινό τους (video)

Προκάλεσαν... ποικίλες αντιδράσεις!

20 Μαρτίου 2023 17:48
Πανικός στο ρινγκ: Aθλήτριες του MMA φιλήθηκαν και στη συνέχεια γδύθηκαν μπροστά στο κοινό τους (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φανς των μικτών πολεμικών τεχνών έμειναν άναυδοι με το θέαμα, όταν δύο αθλήτριες φιλήθηκαν σε staredown διοργάνωσης στην Τσεχία. Στην συνέχεια η Inked Dory και Karina Pedro ματσαρίστηκαν με την Krystal Shine και την Denisa Ryndova.

Οι δύο πρώτες που είναι γνωστές από την δράση τους στο Only Fans, μόλις ολοκλήρωσαν το παιχνίδι, εμφανίστηκαν γυμνόστηθες προκαλώντας πανικό. Ως αποτέλεσμα αυτού, υπήρξαν ποικίλα σχόλια, άλλα αποθεωτικά και άλλα επικριτικά για την πράξη τους. Πάντως δεν είναι οι πρώτες που κάνουν κάτι τέτοιο καθώς στο παρελθόν η Tai Emery έπραξε το ίδιο και προκάλεσε σάλο.

Δείτε επίσης: Ιεροσόλυμα: Ακραίος φανατικός επιτέθηκε στον Τάφο της Παναγίας - Το βίντεο που έχει προκαλέσει «θύελλα» οργής

Πανικός στο πλατό: Η στιγμή που μετεωρολόγος λιποθυμά στον «αέρα» δελτίου καιρού (video)

Η μετεωρολόγος του CBS Λος Άντζελες λιποθύμησε, την ώρα «ζωντανής» εκπομπής, μόλις η κάμερα στράφηκε προς την πλευρά της.

Η Αλίσα Κάρλσον ήταν έτοιμη να ενημερώσει τους τηλεθεατές του καναλιού για την πρόγνωση καιρού, όταν η μετεωρολόγος έχασε τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (18/3). Οι παρουσιάστριες της εκπομπής Ρέιτσελ Κιμ και Νισέλ Μεντίνα έδωσαν τον λόγο στη μετεωρολόγο. Όμως, εκείνη τη στιγμή έχασε τις αισθήσεις της και αρχικά το κεφάλι της ακούμπησε στο γραφείο, ενώ στη συνέχεια έπεσε στο πάτωμα.

Η εκπομπή διέκοψε για διαφημίσεις και οι συνάδελφοί της έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ανακοίνωσε το κανάλι. Πλέον, η μετεωρολόγος «ξεκουράζεται και αναρρώνει» και θα επιστρέψει όταν νιώσει έτοιμη, σημείωσε ακόμη το τηλεοπτικό δίκτυο.

«Θα είμαι εντάξει!» έγραψε στο Facebook η Αλίσα Κάρλσον και ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μήνυμα, της τηλεφώνησαν και της ευχήθηκαν περαστικά. Το 2014, όταν η μετεωρολόγος εργαζόταν στο KGET, ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εκπομπής. Τότε πίστεψε ότι είχε γρίπη, αλλά έπειτα από εξετάσεις διαγνώστηκε με διαρροή καρδιακής βαλβίδας, σύμφωνα με το NBC News.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share