Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

25χρονη χάρισε κρυφά τον νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της - Το βίντεο που «γονάτισε» το TikTok!

Η ιστορία που έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο

20 Μαρτίου 2023 15:53
25χρονη χάρισε κρυφά τον νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της - Το βίντεο που «γονάτισε» το TikTok!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok. Μία 25χρονη χάρισε κρυφά τον νεφρό της στον άρρωστο πατέρα της. Η στιγμή που η κόρη περνά την πόρτα του δωματίου στο νοσοκομείο και συναντά τον πατέρα της φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Ο John Ivanowski έπασχε από κάποια μορφή νεφροπάθειας με αποτέλεσμα να χρειάζεται αιμοκάθαρση δύο φορές της εβδομάδα. Η κόρη του Delayne, εξέφρασε την επιθυμία της να του δωρίσει τον νεφρό της για να σωθεί ωστόσο εκείνος ήταν ανένδοτος. Η 25χρονη σκέφτηκε πως δεν είχε άλλη επιλογή από το κάνει χωρίς να το μάθει εκείνος. «Είπα “θα το κάνω.

Δείτε επίσης: 76χρονος παππούς πήγε στο νοσοκομείο γιατί πόναγε το κεφάλι του - Έπαθαν σοκ οι γιατροί με αυτό που είχε μέσα για... 8 χρόνια (photo)

Δεν με νοιάζει πόσο θυμωμένος είναι μαζί μου. Δεν με νοιάζει αν με πετάξει έξω από το σπίτι ή αν με μισεί ή αν δεν μου πει λέξη για το υπόλοιπο της ζωής μου”, ανέφερε η νεαρή στο ABC News. Για 8 μήνες η Delayne υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να επαληθευτεί πως είναι συμβατή δότρια.

Μετά το χειρουργείο για την μεταμόσχευση, η Delaney περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει έκπληξη στον μπαμπά της, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν ανακάλυψε ποιος ήταν ο δωρητής, “Τα μυστικά αποκαλύφθηκαν επιτέλους! Το νεφρό μου δουλεύει υπέροχα στον μπαμπά μου! Η υποστήριξη που έλαβα ήταν πραγματικά απίστευτη. Να δωρίσω ζωή”, έγραψε η 25χρονη.

Οι γονείς του τον κατηγορούσαν 14 χρόνια για το θάνατο του παππού! Σήμερα αποκαλύπτει τη μαύρη αλήθεια...

Όλοι έχουμε φορτία που κουβαλάμε, αλλά το πιο βαρύ είναι αυτό που πρέπει να κρύβεις από τους άλλους. Για 14 χρόνια, αυτοί οι γονείς κατηγορούσαν το παιδί τους για τον θάνατο του παππού. Κυρίως επειδή δεν τον πρόσεχε όταν συνέβη και που δεν προσπάθησε να του σώσει την ζωή.

Το παιδί, ωστόσο, κρύβει ένα μυστικό που θα άλλαζε τα πάντα. Κρατούσε αυτό το φορτίο για όλο αυτό το καιρό και πιθανώς να είναι καταδικασμένος να συνεχίσει για τη υπόλοιπη ζωή του. Μάλλον για να πάρει ανακούφιση, ο 28χρονος αποφάσισε να μοιραστεί ανώνυμα την ιστορία του στο διαδίκτυο. Ήμουν έφηβος και ο παππούς μου είχε ήδη πάει στο νοσοκομείο πιο πολλές φορές από ότι μπορούσα να μετρήσω.

Ήταν επιζών πολιομυελίτιδας και είχε περάσει πολλές δυσκολίες. Είχε κουραστεί να ζει. Αλλά περισσότερο, είχε κουραστεί να ξυπνάει σε νοσοκομείο με ένα σωληνάκι στον λαιμό του. Μία μέρα, με κάλεσε στο δωμάτιό μου και μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί. Μου είπε πως ήταν ένα νόμιμο έγγραφο που απαγόρευε από τα νοσοκομεία να προσπαθήσουν να σώσουν την ζωή του.

Μου είπε πως θα μπορούσε να εμπιστευτεί οποιονδήποτε από την οικογένεια για την ζωή του, αλλά ήμουν ο μόνος που μπορούσε να εμπιστευτεί με τον θάνατό του. Λίγες μέρες μετά, με κάλεσε ξανά και μου είπε πως είχε μπελάδες. Κάθισα μαζί του ενώ έπαθε καρδιακό και τον κρατούσα στο κρεβάτι έτσι ώστε να μην πέσει από κάτω.

Αφού τα μάτια του έχασαν την λάμψη τους, τον σήκωσα και έκατσα λίγο μαζί του. Περίπου μία ώρα αργότερα κάλεσα ασθενοφόρο να αναφέρω τον θάνατό του, αφού είχε ήδη χάσει το χρώμα του. Οι γονείς μου έφτασαν σπίτι λίγα λεπτά μετά το ασθενοφόρο και ποτέ δεν τους ειδοποίησα γιατί αυτό θα τους έδειχνε τι είχα σχεδιάσει με τον παππού μου.»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share