Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Ο πατέρας της, της έριξε οξύ όταν ήταν παιδί - Σήμερα είναι μοντέλο και εμπνέει τους πάντες

Ένα μεγάλο μπράβο στην 26χρονη που δε δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

20 Μαρτίου 2023 09:20
Ο πατέρας της, της έριξε οξύ όταν ήταν παιδί - Σήμερα είναι μοντέλο και εμπνέει τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας της, της έριξε οξύ όταν ήταν παιδί. Σήμερα η γυναίκα είναι μοντέλο και εμπνέει τους πάντες με τις ομιλίες της! Είμαι αγωνίστρια, όχι θύμα, λέει η 26χρονη σήμερα, Anmol Rodriguez από την Ινδία, που παραλίγο να πεθάνει από βιτριόλι όταν ήταν παιδί και σήμερα εμπνέει με την ιστορία της.

Ήταν μόλις 2 μηνών όταν ο πατέρας της, που ήθελε να ξεφορτωθεί την ίδια και τη μητέρα της, έλουσε και τις δύο με βιτριόλι. Η μητέρα της, υπέκυψε στα τραύματά της, η Anmol ωστόσο, παρά τα εγκαύματα που υπέστη σε όλο της το σώμα και μετά από 5 χρόνια νοσηλείας, επέζησε. Ωστόσο δείτε άλλη μια ιστορία με μια γυναίκα, την οποία την έδιωξαν από εστιατόριο λόγω της εμφάνισής της.

Ο πατέρας της, της έριξε οξύ όταν ήταν παιδί - Σήμερα είναι μοντέλο και εμπνέει τους πάντες

Οι πρώτες αντιδράσεις όταν βγήκε από το νοσοκομείο

Με την έξοδό της από το νοσοκομείο, βρήκε αποδοχή και ασφάλεια σε στέγη για άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Επιστρέφοντας στο σχολείο, βρέθηκε αντιμετώπιση με άθλια σχόλια για την εμφάνισή της, ωστόσο αποφάσισε να πιστέψει στον εαυτό της και όχι σε αυτά που της έλεγαν οι άλλοι.

Και ύστερα ανακάλυψε τα... social media! Άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της σε fb & instagram με τους χρήστες του διαδικτύου να τη θεωρούν πλέον έμπνευση. Σήμερα η Anmol ειναι μοντέλο, ομιλήτρια ψυχικής ενδυνάμωσης και ιδρύτρια του Οργανισμού Επιζήσαντων από επιθέσεις με οξύ” που υποστηρίζει θύματα που υπέστησαν το ίδιο με εκείνη.

"Το οξύ δεν σταματάει τη ζωή. Μπορεί να σου αλλάζει το πρόσωπο, αλλά δεν καταστρέφει την ψυχή σου. Μέσα μας παραμένουμε ίδιοι και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για να ζήσουμε το υπόλοιπο μια ευτυχισμένης ζωής" λέει η Anmol.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share