Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Το 1991 έγραψε γράμμα στον μελλοντικό εαυτό του - Σήμερα 31 χρόνια μετά το άνοιξε ανατρίχιασε με όσα είχε προβλέψει

Θα συγκινηθείτε

19 Μαρτίου 2023 12:12
Το 1991 έγραψε γράμμα στον μελλοντικό εαυτό του - Σήμερα 31 χρόνια μετά το άνοιξε ανατρίχιασε με όσα είχε προβλέψει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γράμμα στον εαυτό του έγραψε ένας 39χρονος από τον Καναδά, το 1991, όταν ήταν 11 χρονών και φέτος αποφάσισε να την ανοίξει.

Ειδικότερα, τον Αύγουστο του 1991, ένας 11χρονος από τον Καναδά έγραψε ένα μικρό γράμμα προς τον μελλοντικό εαυτό του και φέτος την Πρωτοχρονιά αποφάσισε να το ανοίξει.

Το 1991 έγραψε γράμμα στον μελλοντικό εαυτό του - Σήμερα 31 χρόνια μετά το άνοιξε ανατρίχιασε με όσα είχε προβλέψει

Γράμμα στον εαυτό του: Απάντησε σε μία λίστα με 11 προβλέψεις

Ο Μιτς Μπρόγκαν πήρε την ιδέα από τον παππού του, Τσαρλς, να απαντήσει σε μια λίστα από 11 προβλέψεις και να τις σφραγίσει σε ένα φάκελο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2020.

Το γράμμα παρέμεινε κρυμμένο σε ένα βιβλίο, μέσα στο γραφείο του παππού του, μέχρι τον θάνατό του το 2006, όταν ο εγγονός το βρήκε εντελώς τυχαία.

Ωστόσο, περίμενε μέχρι την φετινή Πρωτοχρονιά για να το ανοίξει, ώστε να διαπιστώσει πόσο μέσα έπεσε στις προβλέψεις του.

Ο 39χρονος από το Οντάριο είπε πως δεν θυμόταν τι ακριβώς είχε γράψει στο γράμμα. Μέσα στο φάκελο υπήρχε ένα λεπτό, διπλωμένο χαρτί και ένα παλιό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου Καναδά από το 1954. Όταν όμως άνοιξε το γράμμα, θυμήθηκε τα πάντα. «Κοιτάζοντας τις λέξεις στη σελίδα, σχεδόν θυμήθηκα όλες τις ιδέες μου», λέει ο ίδιος.

Στην κορυφή του γράμματος υπήρχε η ταχυδρομική διεύθυνση από το σπίτι που έμενε όταν ήταν παιδί, η ημερομηνία -25 Αυγούστου 1991- και ένας χάρτης με τις υπόλοιπες δυο κάψουλες που με τον ξάδερφό του είχαν θάψει το σπίτι του παππού τους.

Γράμμα στον εαυτό του: Οι προβλέψεις του τρεις δεκαετίες πριν

Ποιες ήταν όμως οι προβλέψεις του, σχεδόν πριν από τρεις δεκαετίες; Θα παντρευόταν, θα έκανε δυο παιδιά και θα είχε πλέον δικό του σπίτι, βάρκα, αυτοκίνητο και ένα φορτηγό. Θα γινόταν συγγραφέας, ίσως δικηγόρος, με έσοδα 450 δολάρια Καναδά (345 δολάρια) τον μήνα.

Επίσης είχε κάνει προβλέψεις για το περιβάλλον, φανταζόμενος έναν κόσμο όπου κανένα από τα ποτάμια και τις λίμνες δεν θα ήταν καθαρά και στον οποίο οι άνθρωποι «θα μόλυναν» άλλους πλανήτες και θα τους γέμιζαν σκουπίδια «όπως έκαναν στη Γη».

Το 1991 έγραψε γράμμα στον μελλοντικό εαυτό του - Σήμερα 29 χρόνια μετά το άνοιξε ανατρίχιασε με όσα είχε προβλέψει

Γράμμα στον εαυτό του: Οι προβλέψεις του δεν επαληθεύτηκαν

Τελικά από τις προβλέψεις του στο γράμμα, οι περισσότερες δεν επαληθεύτηκαν. Το 2006 χτυπήθηκε από έναν μεθυσμένο οδηγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη και να είναι έκτοτε τετραπληγικός.

Σήμερα δεν είναι παντρεμένος, δεν έχει παιδιά και ο άνθρωπος δεν έχει εποικήσει ακόμη άλλους πλανήτες. Επίσης δεν έγινε ποτέ ούτε συγγραφέας, ούτε δικηγόρος, αλλά επιχειρηματίας. Πρόσφατα μάλιστα ίδρυσε μια μονάδα που δίνει σε άτομα με αναπηρίες πρόσβαση σε τεχνολογίες, οι οποίες μπορεί να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Όπως εξηγεί, ελπίζει το γράμμα να γίνει η αρχή ώστε να λύσει τα «μυστήρια» και από τις υπόλοιπες χρονοκάψουλες. Ο ίδιος σχεδιάζει να ξεθάψει και ο,τιδήποτε άλλο είχαν κρύψει με τον ξάδερφό του πριν από πολλά χρόνια στο σπίτι του παππού τους, αν του το επιτρέψουν οι σημερινοί ιδιοκτήτες.

Το 1991 έγραψε γράμμα στον μελλοντικό εαυτό του - Σήμερα 29 χρόνια μετά το άνοιξε ανατρίχιασε με όσα είχε προβλέψει

Ένα γράμμα κρύβει πάντα μια συναρπαστική ιστορία, όπως και αυτό το γράμμα της νεκρής κόρης αυτών των άτυχων γονιών!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share