Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η 4χρονη που νίκησε τον καρκίνο - Είχε λίγες εβδομάδες ζωής όταν συνέβη το απίστευτο!

Οι γιατροί μιλούν για θαύμα

19 Μαρτίου 2023 12:03
Αυτή είναι η 4χρονη που νίκησε τον καρκίνο - Είχε λίγες εβδομάδες ζωής όταν συνέβη το απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εξέταση ρουτίνας έμελλε να αλλάξει τη ζωή μιας ολόκληρης οικογένειας! Σοκαρισμένοι οι γονείς της Πίπα Κόουλ από τις ΗΠΑ άκουσαν τους γιατρούς να τους λένε πως το κοριτσάκι τους έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο. Εκείνη ήταν ενός έτους. Χαμογελούσε, δεν ήξερε ότι καλείται να δώσει μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα θα δυσκόλευαν ακόμη περισσότερο… Οι επιπλέον εξετάσεις κατά τη διάρκεια των τριών επόμενων ετών αποκάλυψαν ότι είχε επτά όγκους στον εγκέφαλό της και ένα άλλο σύμπλεγμα στη ράχη της.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι είπαν στους γονείς της, ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω για την κόρη τους. Είχαν κάνει μία ακτινοθεραπεία αλλά η κατάσταση της υγείας της δεν άλλαζε! Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με ένα αγοράκι που το περνούσαν για κοριτσάκι, δείτε όμως δείτε όταν μάθετε όμως το λόγο που έκοψε τα μαλλιά του θα δακρύσετε.

Αυτή είναι η 4χρονη που νίκησε τον καρκίνο - Είχε λίγες εβδομάδες ζωής όταν συνέβη το απίστευτο!

Ευτυχώς έγινε το θαύμα

Μάλιστα, τους ξεκαθάρισαν ότι θα κατάφερνε να επιβιώσει μόνο για μερικές εβδομάδες. Το ζευγάρι προσπάθησε να κάνει τις τελευταίες εβδομάδες του παιδιού του όσο πιο χαρούμενες γινόταν και έκαναν οικογενειακές διακοπές σε ένα θεματικό πάρκο της Disney. Οχτώ μήνες μετά το κοριτσάκι, το οποίο ήταν ακόμα ζωντανό παρά τις προβλέψεις των γιατρών, έκανε κάποιες εξετάσεις.

Και τότε συνέβη το απίστευτο… Οι γιατροί έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι οι όγκοι είχαν εξαφανιστεί εντελώς! Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ακτινοθεραπείες στις οποίες είχε υποβληθεί η μικρή τον Δεκέμβριο του 2015 είχαν μια καθυστερημένη αντίδραση. Αλλά δεν είναι σε θέση να πουν με σιγουριά πώς εξαφανίστηκε ξαφνικά ο καρκίνος.

«Οι γιατροί πιστεύουν ότι είναι ένα θαύμα και θεωρούν ότι οι όγκοι της έφυγαν με την ακτινοθεραπεία που έγινε τον Δεκέμβριο, αλλά χρειάστηκαν κάποιοι μήνες για να λειτουργήσει αυτή σωστά», λέει η μητέρα της. Οι ευτυχισμένοι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη κάτι τέτοιο και πλέον απολαμβάνουν το κάθε λεπτό με την υγιή κόρη τους, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για το θαύμα που συνέβη.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share