Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Αυτός ο πάππους χάνεται βράδυ μέσα σε δάσος - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα της Αστυνομίας έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Απίστευτο!

16 Μαρτίου 2023 08:50
Αυτός ο πάππους χάνεται βράδυ μέσα σε δάσος - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα της Αστυνομίας έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άντρας χάνεται βράδυ μέσα σε δάσος. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα της Αστυνομίας έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Ο 77χρονος Martin Kay, είχε βγει με το σκύλο του για μια απλή βόλτα, όταν τελικά παγιδεύτηκε μέσα στο δάσος. Ο Martin δεν μπορούσε να βρει την έξοδο, είχε χαθεί για τα καλά. Προσπάθησε να καλέσει για βοήθεια, αλλά κανείς δεν κατάφερε να τον ακούσει. Ο Holly Blue, το μαύρο λαμπραντόρ του, δεν μπορούσε να τον βοηθήσει, όμως παρέμεινε δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε.

Κάποια στιγμή, ένας φίλος του άνδρα συνειδητοποίησε ότι λείπει και έτσι κάλεσε για βοήθεια. 7 ώρες μετά, εντοπίστηκε μέσω θερμικής απεικόνισης που έγινε από ελικόπτερο. Οι εικόνες έδειχναν, πως ακόμα και σε μηδενικές θερμοκρασίες, ο σκύλος του δεν τον είχε εγκαταλείψει. Μια ομάδα από διασώστες, προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν, αλλά τελικά εγκλωβίστηκαν και οι ίδιοι. Τον σκέπασαν με τα σακάκια τους και περίμεναν μέχρι να έρθουν ενισχύσεις. Εν τω μεταξύ, ο Holly Blue δεν το είχε κουνήσει από δίπλα του.

Ο Martin στην συνέχεια, ξύπνησε στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου. Είπε ότι το κρύο ήταν φοβερό και ότι ο σκύλος του είναι ένας από τους πιο πιστούς του φίλους.

Άραγε το δικό σας σκυλί θα το έκανε αυτό για σας;

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share