Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα για ντολμαδάκια και...» - Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε viral σε 60 λεπτά!

Χαμός στο Tik Tok

25 Φεβρουαρίου 2023 20:02
«Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα για ντολμαδάκια και...» - Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε viral σε 60 λεπτά!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητσοτάκης: Το χιούμορ του «επιστράτευσε» ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην πληροφορία ότι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται λαγάνα με ντολμαδάκια. «Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης στο νέο του βίντεο στο TikTok!

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ανέφερε: «Σάββατο πρωί, καθ’ οδόν προς τα Γρεβενά. Αλλά βλέποντας τηλεόραση, είδα ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει λέει λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Πρωθυπουργός στα παιδιά της «Atraktos Kids», όταν τον ρώτησαν για το αγαπημένο του φαγητό, είχε απαντήσει ότι είναι τα ντολμαδάκια.

Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι τα ντολμαδάκια της μητέρας του Πρωθυπουργού, της Μαρίκας Μητσοτάκη είχε λατρέψει και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος που είχε απολαύσει τη φιλοξενία της οικογένειας Μητσοτάκη. Μάλιστα, η συνταγή της συζύγου του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είχε δημοσιευτεί και στο βιβλίο «Συνταγές με Ιστορία», από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Κόλαφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα είμαι ξανά πρωθυπουργός - Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιόρθωτος, στο δρόμο προς τις επόμενες εκλογές...»

Στην ομιλία του από τη Λάρισα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ενώ έριξε τα «βέλη» του προς τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θα είμαι ξανά πρωθυπουργός με τη στήριξη της δική σας και της σιωπηλής πλειοψηφίας των Ελλήνων που μπορούν να διακρίνουν μεταξύ του έργου και των ψεύτικων υποσχέσεων. Η Θεσσαλία είναι σίγουρα όλη μπλε και θα παραμείνει μπλε. Αυτοί οι πόροι αλλάζουν τα πάντα, από τα μεγάλα έργα μέχρι την καθημερινότητά σας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Στο δρόμο προς τις επόμενες εκλογές λίγα θα έχω να πω και λίγα θα ζητήσω να λέτε για τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Μιλούν για αυτούς οι πράξεις τους. Επί 4 χρόνια λένε όχι σε όλα και ναι στο τίποτα. Καταψηφίζουν ουσιαστικά τα πάντα, ακόμα και τα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία.

Πρόσφατα αποχώρησαν ουσιαστικά από τη βουλή, αντί για υπεύθυνοι βουλευτές έγιναν επαγγελματίες διαδηλωτές. Προσβάλλουν τους ψηφοφόρους τους. Η αποχώρηση τους δίνει τη δυνατότητα να αποφύγουν το διάλογο και την αντιπαράθεση. Ακόμα περιμένω τη συγγνώμη τους, καθώς διέσυραν τη χώρα επινοώντας δήθεν πεθαμένα παιδιά σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο, μια ανύπαρκτη μικρή Μαρία».

«Χθες σε ένα πολύ ενδιαφέρον ντιμπέιτ πάλι πήγαν να αρνηθούν ότι ο κ. Τσίπρας αγνοούσε τα σύνορα στη θάλασσα. Η αλήθεια είναι αμείλικτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιόρθωτος. Θα συνεχίσει ο κ. Τσίπρας να μιλά για δικαιοσύνη όταν σήμερα ο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς κρίθηκε αμετάκλητα ένοχος; Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας μας έλεγε ο κ. Τσίπρας. Του απαντώ ναι υπάρχουν και καταδίκασαν αμετάκλητα τον στενότερο συνεργάτη του. Ο κ. Τσίπρας κρατά τον κ. Παππά στα ψηφοδέλτια. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πώς κρατά ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα», είπε ο πρωθυπουργός.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share