Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρελαθήκαμε: Το αδιανόητο ζεϊμπέκικο 58χρονου που έκανε την Αννίτα Πάνια να φωνάζει στον αέρα

Μερακλής το δίχως άλλο...

24 Φεβρουαρίου 2023 12:50
Τρελαθήκαμε: Το αδιανόητο ζεϊμπέκικο 58χρονου που έκανε την Αννίτα Πάνια να φωνάζει στον αέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια έχουμε δει ουκ ολίγες φορές περιστατικά, που έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία και, μεταξύ αυτών, ήταν ένα ζεϊμπέκικο καλεσμένου της, που σήκωσε την ίδια και... όλο το πάνελ στον αέρα.

Ο 58χρονος Γιώργος πήγε στο «Αννίτα Κοίτα» πέρυσι, για να αναζητήσει γυναίκα και μίλησε στην Αννίτα για την ανάγκη του να βρει μια σύντροφο. Στην προσπάθεια του να φανεί πειστικός, αποφάσισε να... ρίξει τη ζεϊμπεκιά του και ενθουσίασε τους πάντες.

Η Πάνια τον κοιτούσε άναυδη και όλο το πάνελ ζητωκραύγαζε για χάρη του, με τον ίδιο στο τέλος να επιφυλάσσει μια ιδιαίτερη έκπληξη, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αρχίσει να φωνάζει, δίχως να υπολογίζει πως βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής της, παρόμοιο με εκείνο που είχε ξεσηκώσει όλους τους θεατές σε μια άλλη περίπτωση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έδωσε την ψυχή του στην πίστα: Άτομο σε αμαξίδιο χορεύει ζεϊμπέκικο σε γάμο και το κοινό ανατριχιάζει!

Μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος τραγούδησε σε γάμο ενός ζευγαριού και βρέθηκε μπροστά σε μία μοναδική έκπληξη. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού στην πίστα βρέθηκε για να χορέψει ζεϊμπέκικο ένας εκ των καλεσμένων ο οποίος κινείται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Στράτος, αστυνομικός στο επάγγελμα, τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Ωστόσο, αυτό το κινητικό πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο δίνοντας την ψυχή του στην πίστα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη αναφέρει: «Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share