Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της - Όμως όταν η κομμώτρια της βγάζει την πετσέτα... (video)

Συγκινητική στιγμή!

20 Φεβρουαρίου 2023 14:46
Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της - Όμως όταν η κομμώτρια της βγάζει την πετσέτα... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία έγκυος πήγε στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της. Μόλις η κομμώτρια της έβγαλε την πετσέτα έγινε χαμός. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η Amanda και ο Gerald πήγαν στην κομμώτρια με ένα ιδιαίτερο αίτημα. Η Amanda ήταν έγκυος και ήθελε να μάθει το φύλο του μωρού της από το χρώμα των μαλλιών της! Έτσι, η Amber με χαρά έβαψε τα μαλλιά της, χωρίς αυτή να μπορεί να βλέπει το χρώμα.

Όταν τελικά έβγαλε την πετσέτα, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της! Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα viral ιστορία.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Έγκυος πήγε για υπερηχογράφημα - Μόλις κοίταξε την οθόνη πάγωσε

Μια έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της "σταμάτησε". Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η 24χρονη μοιράστηκε τη στιγμή στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral. Τι ήταν αυτό που άφησε τους πάντες άφωνους;

Η χαριτωμένη στιγμή που τα δίδυμα στην οθόνη πιάστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί. Στα 12 χρόνια καριέρας τους, οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί παρόμοιο υπερηχογράφημα. "Ήταν τόσο συναρπαστικό που τα είδαμε έτσι. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο κοντά μαζί, αλλά ήταν και ήταν τόσο όμορφο αυτό που είδαμε".

Στην αρχή, ένα μωρό φιλούσε το άλλο μωρό στο μάγουλο. Στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και έδωσαν ένα γρήγορο φιλί στα χείλη. Η 24χρονη είπε ότι ήταν "τόσο χαριτωμένο".

Είναι φανερό ότι αυτά τα μικροσκοπικά κορίτσια θα γίνουν οι καλύτερες φίλες στη ζωή και οι γονείς τους έχουν αποδείξεις γι’ αυτό! Παράλληλα, δείτε εδώ ένα ακόμα βίντεο με μια έγκυο που έγινε viral.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share