Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηρωικό σκυλί πηδάει μπροστά σε δηλητηριώδες φίδι για να σώσει 2 ετών μωράκι - «Λύγισαν» και οι πιο δυνατοί

Ρίγη συγκίνησης!

8 Φεβρουαρίου 2023 14:32
Ηρωικό σκυλί πηδάει μπροστά σε δηλητηριώδες φίδι για να σώσει 2 ετών μωράκι - «Λύγισαν» και οι πιο δυνατοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι πολλοί οι γονείς που φοβούνται να αφήσουν το παιδί τους να παίξει παρέα με ένα σκύλο, αλλά η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω αποδεικνύει ακόμα μια φορά πως το σκυλάκι σας είναι ο φύλακας άγγελος του παιδιού σας. Βλέπετε, αυτό το σκυλί έσωσε ένα κοριτσάκι 2 ετών, ρισκάροντας την ίδια του τη ζωή.

Την περασμένη εβδομάδα, μια οικογένεια στην Βικτόρια της Αυστραλίας, άφησαν το δίχρονο κοριτσάκι τους και τον Mack, το 4χρονο Boxer της οικογένειας να παίζουν στην αυλή. Οι γονείς Leigh και Jo Shaw πίστευαν ότι η μικρή Carmen θα ήταν ασφαλής στην αυλή τους, αλλά δεν ήξεραν ότι ένα δηλητηριώδες φίδι εκείνη τη στιγμή λιαζόταν στο ίδιο σημείο.

Ευτυχώς, ο Mack ένιωσε τον κίνδυνο και επιτέθηκε στο φίδι πριν πειράξει το μικρό κορίτσι, αλλά ενώ προσπαθούσε να το σκοτώσει, το φίδι του κατάφερε αρκετές επικίνδυνες δαγκωνιές. “Μας άγγιξε πραγματικά το κουράγιο του και η αυτοθυσία του, αλλά και όλος ο κόσμος συγκινήθηκε μαθαίνοντας τον τρόπο που έσωσε την κόρη μας ο Mack.” δηλώνει η οικογένεια. Παράλληλα, θυμηθείτε αυτό το φίδι γεννά 6 μικρά φιδάκια - Αν δείτε τι συμβαίνει μόλις γεννηθούν θα μουδιάσετε!

“Είναι όλη μας η ζωή και είναι μέλος της οικογένειάς μας. Όταν τον πρωτοπήραμε κουτάβι ακόμα πριν 4 χρόνια, όταν χάσαμε τα δίδυμα παιδιά μας, το σκυλάκι μας στάθηκε σαν βράχος. Είναι πολύ δεμένος με τα παιδιά μας…” δηλώνει η οικογένεια που έχει τώρα να εξοικονομήσει 6,000 δολάρια για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του γενναίου σκυλιού. “Δεν μπορούμε να τον χάσουμε.” συμπληρώνουν αποφασισμένοι.

Η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για τις επεμβάσεις του Mack μέσω διαδικτύου. Χάρις στη θεραπεία του, ο σκύλος έχει δείξει μεγάλη βελτίωση, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά!

Άντρας είδε φίδι με 6 περίεργα εξογκώματα! Όταν πλησίασε είδε κάτι πιο τρομακτικό από ότι περίμενε!

Άντρας είδε φίδι με 6 περίεργα εξογκώματα! Όταν πλησίασε είδε κάτι πιο τρομακτικό από ότι περίμενε! Τα φίδια είναι γνωστό ότι είναι απρόσεκτα με την τροφή τους. Συχνά καταβροχθίζουν ολόκληρη τη λεία τους, και μη μπορώντας να τα χωνέψουν, πεθαίνουν από επιπλοκές της πέψης.

Επειδή ένας πύθωνας μπορεί να φάει ένα ολόκληρο μοσχαράκι, δεν σημαίνει όμως ότι είναι καλή ιδέα. Το ίδιο ισχύει για την κόμπρα, την πρωταγωνίστρια του παρακάτω βίντεο, που έχει καταπιεί έξι ολόκληρα αυγά.

Για κάποιο λόγο, πιθανόν επειδή δεν μπορούσε να χωνέψει τα αυγά, τα βγάζει ένα ένα από το στόμα της. Κάποιοι σχολίασαν ότι η κόμπρα ήταν νηστική, όμως ο λόγος που έβγαλε τα αυγά, ήταν επειδή ένιωσε απειλή και δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κίνδυνο, αν ήταν χορτάτη. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε επαρχιακή πόλη της Ινδίας.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share