Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες - Αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς (Video)

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

1 Φεβρουαρίου 2023 13:56
Νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες - Αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια δεν το περίμενε κανείς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νύφη, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του γάμου της, μετά την τελετή, αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη της στις ανύπαντρες γυναίκες που την τίμησαν με την παρουσία τους. Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε κανείς!

Κάτι πολύ δυσάρεστο περίμενε το νυφικό μπουκέτο, που η νεαρή πέταξε πολύ ψηλά και το οποίο... διαμελίστηκε, χωρίς να μείνει ούτε δείγμα του. Ενώ, σε ένα άλλο περίεργο περιστατικό σε γάμο, ο γαμπρός έκοβε τη γαμήλια τούρτα όταν του έφυγε το μαχαίρι από το χέρι. Αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να "παγώσουν".

Δείτε το βίντεο:

Χαμός σε γάμο: Πατέρας αρπάζει και φιλάει την νύφη του μπροστά στο γιό του - Άναυδος ο γαμπρός... (Video)

Χαμός στο γάμο: Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όταν ένας μεθυσμένος πατέρας φίλησε με το ζόρι την νύφη του μπροστά στον γιο του και σε δεκάδες καλεσμένους στην γαμήλια δεξίωσή τους στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να περπατάει με την νύφη μπροστά σε όλους, να την αρπάζει από την πλάτη και να την φιλάει στα χείλη. Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η οικογένεια έβγαλε μία ανακοίνωση τρεις μέρες μετά το περιστατικό, στην οποία ο πατέρας εξέφραζε την λύπη του για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά.

Δεκάδες καλεσμένοι και ο γαμπρός σοκαρίστηκαν με την πράξη του πατέρα. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν πως ο γιος είχε χτυπήσει άγρια τον πατέρα του και πως εκείνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ένας συγγενής του γαμπρού όμως διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο. Η οικογένεια του ζευγαριού ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να σταματήσουν να διαδίδουν φήμες.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share