Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

33χρονη γυναίκα με καρκίνο τελικού σταδίου παντρεύεται τον καλό της στο δωμάτιο του νοσοκομείου - Λίγες μέρες μετά...

Συγκινητική ιστορία

31 Ιανουαρίου 2023 09:43
33χρονη γυναίκα με καρκίνο τελικού σταδίου παντρεύεται τον καλό της στο δωμάτιο του νοσοκομείου - Λίγες μέρες μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καθηγήτρια μαθηματικών Samantha Webster πήγε στο νοσοκομείο τον Ιούνιο με πόνους στο στομάχι. Εκεί, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο στομάχι της και πως είχε μόλις λίγους μήνες ζωής.

Ο γάμος μέσα στο νοσοκομείο

Αποφασισμένη να παντρευτεί πριν πεθάνει, η Samantha, που ποτέ δεν είχε καπνίσει, ούτε είχε πιει ποτέ αλκοόλ, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της Alec στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, στο Shropshire.

Η 33χρονη πέθανε μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την ανταλλαγή των όρκων με το σύζυγό της, μόλις δέκα εβδομάδες μετά τη διάγνωση. Επίσης, ένας 4χρονος έχασε την μάχη με τον καρκίνο και όταν επισκέφθηκε τον τάφο του η μητέρα του έγινε κάτι τρομακτικό.

Ο Alec έζησε δεύτερη τραγωδία στη ζωή του

Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία που έζησε ο Alec, αφού η 18χρονη κόρη του Nioni, από μια προηγούμενη σχέση του, απεβίωσε το 2016 μετά από μια διετή μάχη με τη λευχαιμία.

Αφού διαμαρτυρήθηκε για τους πόνους στο στομάχι, η Samantha πέρασε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο Royal Shrewsbury πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Christy στο Μάντσεστερ για ειδική θεραπεία.

Έπειτα πέρασε άλλες τρεις εβδομάδες εκεί πριν μεταφερθεί στο Hospices Severn, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης την 1η Σεπτεμβρίου και η Samantha πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος των ονείρων της

Ο 38χρονος Alec περνούσε όλες τις ώρες της ημέρας του δίπλα στη Samantha και δήλωσε ότι ήταν αποφασισμένος να δώσει στην αγαπημένη του «τον γάμο που άξιζε» αφότου έμαθε ότι είχε μόλις λίγες μέρες ζωής.

Το δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν στολισμένο για την ημέρα του γάμου με ανοιχτόχρωμες κορδέλες, λουλούδια και φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού.

“Ο γάμος μας ήταν πολύ συγκινητικός για όλους. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα, αλλά και η πιο όμορφη ταυτόχρονα,” είπε ο Alec.

“Η Samantha ήταν πάντα τόσο ξεχωριστή και η ασθένειά της στεναχώρησε πολλούς ανθρώπους. Πάνω από 300 άτομα ήρθαν στην κηδεία της.”

“Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ξέραμε ότι δεν υπήρχε χρόνος. Θέλαμε από πριν να παντρευτούμε κι έτσι, αποφασίσαμε να το επισπεύσουμε.”

 33χρονη γυναίκα με καρκίνο τελικού σταδίου παντρεύεται τον καλό της στο δωμάτιο του νοσοκομείου

“Η Samantha ήταν το μόνο πρόσωπο που μπορούσε να χαμογελάει, ανεξάρτητα από το τι συνέβαινε και έκανε και τους να χαμογελούν.”

“Ήταν μια υπέροχη μέρα και ήμουν χαρούμενος που καταφέραμε να παντρευτούμε.”

“Θέλαμε πολύ να φτιάξουμε μια όμορφη οικογένεια και προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε μωρό. Είμαι καταρρακωμένος, αλλά υπερήφανος που είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου.”

“Παρά την ασθένειά της, η Samantha χαμογελούσε όλη την ημέρα.”

“Ο καρκίνος την πήρε τόσο γρήγορα, αλλά ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη ημέρα μας.”

“Μάθαμε ότι έχει καρκίνο 10 εβδομάδες πριν πεθάνει, αλλά οι γιατροί είπαν ότι πιθανότατα ο όγκος μεγάλωνε μέσα της εδώ και οκτώ μήνες.”

“Ήταν τόσο σπάνιος καρκίνος και δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα τους γιατρούς.”

Ο Alec ευχαρίστησε, επίσης, το προσωπικό του νοσοκομείου που συνέβαλε για να γίνει η ημέρα του γάμου τους τόσο ξεχωριστή.

“Αυτό που έκαναν στο νοσοκομείο είναι εκπληκτικό, έκαναν τόσα πολλά για την Sam.”

“Διακοσμήσαμε τους χώρους όπως θέλαμε κι αυτό μας έκανε να ζήσουμε το γάμο που πάντα ονειρευόμασταν.”

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share