Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού - Δεν φαντάζεστε τι ανακάλυψαν (Video)

Απίστευτο!

30 Ιανουαρίου 2023 18:27
Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού - Δεν φαντάζεστε τι ανακάλυψαν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πανέμορφο μωρό βάλθηκε να τρελάνει όλο το διαδίκτο με την γέννηση του καθώς γεννήθηκε με κεφάλι γεμάτο μαλλιά και ένα υπέροχο χαμόγελο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Η στιγμή που κωφό μωράκι ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς του - Θα «λυγίσετε» με το συγκινητικό βίντεο!

Έγινε viral με την γέννηση του

Αν και όλα τα νεογέννητα είναι όμορφα, υπάρχουν και εκείνα που γεννιούνται με κεφάλι γεμάτο μαλλάκια, ορθάνοιχτα μάτια και μεγάλο χαμόγελο, τα οποία είναι πανέμορφα.

Πραγματικά λατρεύουμε τον λογαριασμό της Monet Nicole, καθώς η φωτογράφος εγκυμοσύνης και τοκετού, κατάφερε για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάσει με τη λήψη της και να γίνει viral.

Ο λόγος το αξιολάτρευτο μωράκι που γεννήθηκε, όπως σχολιάζει και η ίδια, με ανοιχτά ματάκια, πολλά μαλλάκια και ένα τεράστιο χαμόγελο!

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία της απέσπασε χιλιάδες likes και θετικά σχόλια από τους ακόλουθούς της

Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού - Δεν φαντάζεστε τι ανακάλυψαν (Video)

Μωρό συμπεριφερόταν περίεργα και η μητέρα έβαλε κάμερα στο δωμάτιο - Αυτό που κατέγραψε πραγματικά τη σόκαρε (Video)

Πίσω στο 2011, η Whitney και ο Chris καλωσόρισαν το μωρό τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που το ονόμασαν, Raylee. Οι δυο τους είναι κατενθουσιασμένοι που ήρθε στη ζωή τους ένα μωρό και άρχισαν να ζουν όπως όλα τα ζευγάρια που έρχεται ένα μωρό στη ζωή τους.

Σύντομα όμως, τα πάντα άλλαξαν και δεν περίμεναν ποτέ αυτό που θα ερχόταν. Χρειάστηκε να αναθέσουν τη φροντίδα της μικρής σε μια νταντά και τότε ήταν που η μικρή άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί είχε αλλάξει συμπεριφορά η μικρή, γι' αυτό και η μητέρα πήρε τα πράγματα στα χέρια της και αποφάσισε να ανακαλύψει την αλήθεια. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, πραγματικά τη σόκαρε.

Παράλληλα, ένας σύζυγος εγκατέστησε στο σπίτι του κρυφή κάμερα. Η γυναίκα του παραπονιόταν συνεχώς πως ήταν κουρασμένη. Οι υποψίες του άνδρα πήγαν αμέσως στο πονηρό, αλλά αυτό που είδε άλλαξε κατά πολύ τη στάση του απέναντι στη σύζυγο.

Άκουσε ενα φρικτό ήχο στη σοφίτα και έβαλε κάμερα για να μάθει τι ήταν - Όταν την άνοιξε αυτό που είδε τον έκανε να φρικάρει (Video)

Ένας άνδρας κοιμόταν μια μέρα όταν άκουσε παράξενους ήχους. Τότε, είδε ένα φως να έρχεται από ένα σωλήνα πάνω από το κεφάλι του. Χωρίς να ξέρει από πού προέρχονται οι θόρυβοι και το φως, έβαλε μία κάμερα στην σοφίτα.

Αυτό που κατέγραψε είναι ενοχλητικό και δείχνει τον γείτονα να ψάχνει στον μικρό χώρο με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στο χέρι του. Σύμφωνα με αναφορές, ο Robert έκανε ανακαίνιση στο σπίτι του και είχε βάλει έναν αφαιρούμενο τοίχο για να έχει πρόσβαση στην σοφίτα τους.

Εκτός από αυτό, είχε κάνει και αρκετές τρύπες στην μεσοτοιχία για να τους παρακολουθεί. Ο γείτονας συνελήφθη Η οικογένεια ελπίζει να καταδικαστεί για να μπορούν και πάλι να κοιμούνται ήσυχοι. Ενώ, μία 55χρονη γυναίκα κατέβασε το εσώρουχό της μέσα στο σούπερ μάρκετ και αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share