Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του: Ο λόγος; ΔΕΝ είναι αυτός που φαντάζεσαι

Το είδαμε κι αυτό!

27 Ιανουαρίου 2023 09:39
Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του: Ο λόγος; ΔΕΝ είναι αυτός που φαντάζεσαι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H επιθυμία του να βλέπει την κολλητή της γυναίκας του να κάνει μπάνιο, τον "ανάγκασε" να βάλει κρυφή κάμερα στο μπάνιο της, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε...

Κρυφή κάμερα έβαλε ένας άνδρας στην Κίνα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του για να τη βλέπει να κάνει μπάνιο

Η Xiao Ni ανακάλυψε έντρομη τι συνέβαινε όταν βρήκε την κάμερα στο πάτωμα την ώρα που έκανε ντους.

Αμέσως, όπως αναφέρει η Daily Star, απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι είχε βρει μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος, που ταυτοποιήθηκε με το όνομα Σενγκ, φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε την κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του γιατί «έψαχνε κάτι να τον ενθουσιάσει».

Η Xiao Ni και η σύζυγός του Σενγκ, Xiao Jia ζούσαν αρκετά χρόνια μαζί μέχρι που το ζευγάρι παντρεύτηκε και η Ni μετακόμισε. Όταν η κοπέλα βρήκε την κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της, πήγε αμέσως στο σπίτι του φιλικού της ζευγαριού για να τους ρωτήσει αν ήξεραν τι είναι. Ο Σενγκ παρίστανε τον έκπληκτο και της εξήγησε ότι ήταν μια συσκευή παρακολούθησης.

Τελικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου όπου μένει η Ni έδειξαν ότι ο Σενγκ είχε μπει στο συγκρότημα λίγες ημέρες νωρίτερα.

Έβαλαν κρυφή κάμερα στην κουζίνα αφού κάτι δεν πήγαινε καλά - Θα σας κόψει την ανάσα αυτό που κατέγραψε

Κάθε φορά που επέστρεφαν στο σπίτι, κάτι δεν πήναινε καλά με την κουζίνα τους για αυτό αποφάσισαν να τοποθετήσουν μια κρυφή κάμερα ώστε να δουν τι συμβαίνει.

Τα πιάτα ήταν στο πάτωμα, οι καρέκλες αναποδογυρισμένες και όλα τα ντουλάπια ορθάνοιχτα. Ενώ λοιπόν άλλοι βάζουν κάμερα για να δουν αν του απατάει ο σύντροφός τους, σαν αυτόν εδώ τον άντρα, άλλοι έχουν πιο σοβαρό λόγο.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να τοποθετήσουν μια κάμερα στο χώρο για ξεδιαλύνουν επιτέλους το μυστήριο. Αυτό που ανακάλυψαν τους έκοψε την ανάσα.

Για λύπηση: Αυτός ο άντρας ξέχασε να κλείσει την κρυφή κάμερα την πιο ακατάλληλη ώρα - Δεν φαντάζεστε πιο είδε μετά το βίντεο...

Ένας άτυχος άνδρας έκανε το λάθος να αφήσει κατά λάθος ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή του και είδε τον χειρότερο εφιάλτη μπροστά στα μάτια του!

Ο συγκεκριμένος άνδρας, Κινέζος στην καταγωγή, ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι και άφησε στον υπολογιστή μία κάμερα που είχε φέρει από το γραφείο όταν νόμιζε ότι είχε χαλάσει.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Η γυναίκα του είχε ερωτικό ραντεβού, με τον Δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του. Μια ιστορία που θυμίζει τον άνδρα που έβαλε κάμερα για να καταγράψει την γυναίκα του και έπιασε τον υδραυλικό να κάνει κάτι τραγικό!

Η «εκδίκηση» πάντως ντρόπιασε το παράνομο ζευγάρι σε όλο τον κόσμο. Ο πληγωμένος σύζυγος μίλησε για το περιστατικό στα Μέσα, που έγινε πριν από δύο χρόνια, με αφορμή το διαζύγιο που βγήκε πριν λίγο καιρό. Μάλιστα μοιράστηκε μέρος από το επίμαχο στιγμιότυπο.

Δείτε και μια ακόμα άτυχη στιγμή που κατέγραψε κάμερα!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share