Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

80χρονη γιαγιά με Αλτσχάιμερ είδε το σύζυγό της από το τζάμι - Θα ανατριχιάσετε με αυτό που έγινε μετά...

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

19 Ιανουαρίου 2023 19:41
80χρονη γιαγιά με Αλτσχάιμερ είδε το σύζυγό της από το τζάμι - Θα ανατριχιάσετε με αυτό που έγινε μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 80χρονη γιαγιά Λόρεν έχει Αλτσχάιμερ και ο Μπομπ, με τον οποίο είναι παντρεμένη 62 χρόνια, είναι ο μόνος άνθρωπος που αναγνωρίζει. Ακόμα και όταν η Νέα Υόρκη βρισκόταν σε καραντίνα, ο Μπομπ συνέχιζε να επισκέπτεται τη σύζυγό του, ωστόσο, καθώς δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις λόγω της πανδημίας, καθόταν απ’ έξω και μιλούσε στο άλλο του μισό πίσω από ένα τζάμι.

Πριν λίγες μέρες, η κόρη τους μαγνητοσκόπησε μια από τις συναντήσεις τους και η εγγονή τους ανέβασε στη συνέχεια το βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο TikTok. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και είναι πραγματικά συγκινητικό να το παρακολουθεί κανείς. Με την ευκαιρία, δείτε πώς σώθηκε από το γείτονά της μια 89χρονη γιαγιά.

«Θα ήθελα να ήμουν μαζί σου» λέει η Λόρεν στο βίντεο ενώ την ακούμε να κλαίει που δεν είναι μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο μετρούν πάνω από μισό αιώνα κοινής ζωής. «Και εγώ θα ήθελα να ήμουν μαζί σου, αλλά υπάρχει αυτή η αρρώστια τώρα και δεν μπορούμε. Υπάρχει ένας νέος ιός και γι’ αυτό όλοι φορούν μια μάσκα. Πρέπει να διατηρούμε αποστάσεις ο ένας από τον άλλο, αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή», ενώ προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Ο Μπομπ και η Λόρεν παντρεύτηκαν το 1958. Αυτός τώρα είναι 85 ετών και εκείνη 80. Η Λόρεν βρίσκεται σε κέντρο φροντίδας για άτομα με διαταραχές μνήμης τον τελευταίο χρόνο. Πριν την πανδημία, ο Μπομπ έτρωγε κάθε βράδυ μαζί της και τη σκέπαζε πριν κοιμηθεί.

Ωστόσο, εν καιρώ κορωνοϊού, το αγαπημένο ζευγάρι αναγκαζόταν να επικοινωνεί πίσω από ένα τζάμι, χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει να εκφράσουν τον έρωτά τους.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share