Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καρκινοπαθής ζητά για πρώτη φορά από τον κομμωτή της να της ξυρίσει το κεφάλι - Η κίνησή του «λύγισε» το διαδίκτυο!

Χίλια μπράβο!

17 Ιανουαρίου 2023 18:47
Καρκινοπαθής ζητά για πρώτη φορά από τον κομμωτή της να της ξυρίσει το κεφάλι - Η κίνησή του «λύγισε» το διαδίκτυο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που δείχνει έναν κομμωτή να ξυρίζει τα μαλλιά του ως ένδειξη συμπαράστασης μιας πελάτισσάς του που πάσχει από καρκίνο.

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα στο κομμωτήριο να ξυρίζει τα μαλλιά της. Η γυναίκα στο βίντεο είναι ασθενής με καρκίνου και φαίνεται να καταρρέει ενώ ο κουρέας της ξύριζε τα μαλλιά. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμενε ήταν αυτό που συνέβη στην συνέχεια. Ο κομμωτής της προκειμένου να της δείξει την συμπαράστασή του ξυρίζει και αυτός το κεφάλι του.

Ωστόσο, άλλη μια συγκινητική ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς μωράκι που πάσχει από καρκίνο κλαίει και θέλει την μαμά του χωρίς να ξέρει ότι το εγκατέλειψε λόγω της ασθένειάς του.

Ένας μπαμπάς φωτογραφίζει την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που κάνει χημειοθεραπείες δίνοντας την πιο δύσκολη μάχη της

Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρεμόταν μόνη της, για εβδομάδες.” Αυτή ήταν η λεζάντα κάτω από μια σπαρακτική φωτογραφία ενός μπαμπά από την Αυστραλία, του Andrew Brown, την οποία δημοσίευσε για το κοριτσάκι του, την 7χρονη Hayley, τον Οκτώβριο του 2016.

Αυτό το γενναίο κοριτσάκι έχει να αντιμετωπίσει κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει: χημειοθεραπείες, η μία μετά την άλλη, για έναν καρκινικό όγκο που ξεκίνησε από τη μύτη της. Ο καρκίνος είναι μια τρομακτική διάγνωση σε οποιαδήποτε ηλικία, πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά παιδιά, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν με θάρρος αυτή τη σκληρή ασθένεια.

Οι σπαρακτικές φωτογραφίες της Hayley καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της δείχνουν την οδυνηρή μεταμόρφωση ενός υγιούς κοριτσιού σε ένα παιδί που παλεύει σ’ αυτή τη μάχη. Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες δείχνουν, επίσης, ένα απίστευτο μικρό κορίτσι που αγαπά τις πριγκίπισσες και τον Μπάτμαν. Ένα κορίτσι που ποτέ δεν άφησε τον καρκίνο να ταρακουνήσει την αγάπη της για τη ζωή.

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Andrew Brown μπήκε στο Facebook για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έμελλε να έχει τεράστια απήχηση. Στην εικόνα που τραβήχτηκε μερικές εβδομάδες νωρίτερα, είναι η μόλις 7 ετών κόρη του, η Hayley, η οποία σηκώνει το τεράστιο βάρος της θεραπείας του καρκίνου.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share