Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Έβγαλε μια φωτογραφία με τις φίλες της στο πάρκο - Μόλις την παρατηρήσετε καλύτερα θα πάθετε σοκ

Απίστευτο!

16 Ιανουαρίου 2023 09:53
Έβγαλε μια φωτογραφία με τις φίλες της στο πάρκο - Μόλις την παρατηρήσετε καλύτερα θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται σαν μια απλή και τυπική φωτογραφία τριών γυναικών στο πάρκο. Αν ρίξετε όμως μια πιο προσεκτική ματιά θα πάθετε σοκ, όπως ακριβώς και με αυτή την οικογενειακή selfie.

Με την πρώτη ματιά λοιπόν, βλέπουμε τρεις φίλες σε ένα παγκάκι μια ηλιόλουστη μέρα.

Έβγαλε μια φωτογραφία με τις φίλες της στο πάρκο - Μόλις την παρατηρήσετε καλύτερα θα πάθετε σοκ

Και όμως υπάρχει κάτι λάθος με την φωτογραφία. Αν προσέξετε καλύτερα, φαίνεται να μην υπάρχει κάθισμα στο παγκάκι και οι γυναίκες να στέκονται στον... αέρα.

Έβγαλε φωτογραφία μια μητέρα που είχε αφήσει το μωρό της στο πάτωμα - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι

Μια φωτογραφία τραβηγμένη μέσα σε ένα αεροδρόμιο που δείχνει μια μητέρα να έχει αφήσει το μωρό της στο πάτωμα κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σάλο, όπως ακριβώς και η φωτογραφία αυτού του μπέμπη μετά το χειρουργείο.

«Αν είναι δυνατόν! Θα μπορούσε να μπει στη λίστα με τους χειρότερους γονείς του κόσμου!»

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι αυτό! Είναι απαράδεκτη!»

«Κάποιος να της πάρει το παιδί! Δεν κάνει αυτή για μάνα!»

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σκληρά σχόλια που έκαναν άνθρωποι από όλο τον κόσμο για την viral «ανεύθυνη» μάνα που άφησε το μωρό της στο πάτωμα ενός αεροδρομίου ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό της. Ή τουλάχιστον έτσι την παρουσίασαν στον κόσμο του διαδικτύου.

Η αληθινή ιστορία πίσω από τη φωτογραφία της ανεύθυνης μητέρας

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από έναν άγνωστο πριν από περίπου έναν χρόνο, στο αεροδρόμιο του Κολοράντο. Στη φωτογραφία φαίνεται η Μόλι, μητέρα 3 κοριτσιών, να απασχολείται με το κινητό της ενώ η 2 μηνών κόρη της είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα. Ο άγνωστος άντρας που απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό του, την ανέβασε στο facebook με την εξής περιγραφή:

«Ο Άλμπερτ Αινστάιν είχε πει: “ Φοβάμαι την ημέρα που η τεχνολογία θα ξεπεράσει την ανθρώπινη επαφή… Ο κόσμος θα αποκτήσει μια ολόκληρη γενιά ηλιθίων…»

Η φωτογραφία έγινε viral αμέσως, ο κόσμος έκανε αυτό που λατρεύει να κάνει, την έκρινε σκληρά και απάνθρωπα. Η Μόλι στιγματίστηκε ως η ανεύθυνη μάνα που προτιμάει να παίζει με το κινητό της και παρατάει το παιδί της.

Η μητέρα που άλλαξε η ζωή της από μια φωτογραφία, που διαταράχθηκε η οικογενειακή της γαλήνη, που κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά της λόγω αυτής της φωτογραφίας (είναι νοσοκόμα σε παιδιατρική κλινική), αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να πει τι πραγματικά συνέβη.

«Είχαμε την ατυχία να εγκλωβιστούμε σε ένα αεροδρόμιο όταν κατέρρευσε όλο το σύστημα της αεροπορικής εταιρείας που ταξιδεύαμε. Είχαμε πάνω από 20 ώρες καθυστέρηση. Ήμουν μόνη μου με το μωρό και ήμασταν και οι δυο εντελώς εξαντλημένες. Η μικρή πέρασε ήδη πολλές ώρες μέσα στο καρότσι άλλα και τα χέρια μου δεν άντεχαν άλλο να την κρατάνε. Δεν άντεχε άλλο, ήθελε να τεντωθεί, να ξεπιαστεί. Έτσι βρήκα τρόπο να ανακουφιστούμε και οι δυο. Το κινητό το είχα στα χέρια μου γιατί έπρεπε να επικοινωνήσω με την οικογένεια μου που ήταν πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση μας.»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share