Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παχύσαρκος νεαρός έχασε 75 κιλά, άλλαξε τελείως εμφάνιση και έγινε το πιο περιζήτητο μοντέλο!

Η αληθινή ιστορία που συγκινεί!

6 Ιανουαρίου 2023 21:44
Παχύσαρκος νεαρός έχασε 75 κιλά, άλλαξε τελείως εμφάνιση και έγινε το πιο περιζήτητο μοντέλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

75 ολόκληρα κιλά κατάφερε να χάσει ένας παχύσαρκος νεαρός, ο οποίος με πείσμα και επιμονή κατάφερε να γίνει τώρα πια ένα περιζήτητο μοντέλο. Ο Κέβιν Κρίκμαν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να χάσει τα περιττά κιλά και αφότου ολοκλήρωσε τη μεταμόρφωσή του, κάλυψε τα σημάδια στο σώμα του με τατουάζ αξίας πάνω από 22.000 ευρώ, για τα οποία χρειάστηκαν 250 ώρες δουλειάς.

Όταν ήταν έφηβος, ο παχύσαρκος νεαρός είχε φτάσει να ζυγίζει 150 κιλά και στα 18 του αποφάσισε να αδυνατίσει, κόβοντας τα γλυκά και ακολουθώντας διατροφή 1.500 θερμίδων ημερησίως. Επίσης, μια 22χρονη έκανε ολοκληρωτική «μεταμόρφωση» καθώς κατάφερε και έχασε 80 κιλά και άλλαξε εντελώς τη ζωή της!

Έχασε 75 κιλά και έγινε περιζήτητο μοντέλο

«Ήμουν παχύσαρκος. Αγαπούσα το Junk food και ήμουν απομονωμένος κοινωνικά. Επίσης πιστεύω ότι είχα προδιάθεση και κληρονομικότητα» υπογραμμίζει και συμπληρώνει «αποφάσισα να αλλάξω τη διατροφή μου, έκοψα τις μερίδες και άρχισα να αθλούμαι».

«Μετά το χειρουργείο, όλοι με ρωτούσαν για τις ουλές και είχα κουραστεί να εξηγώ» επισημαίνει ο Κέβιν Κρίκμαν για τον λόγο που αποφάσισε να κάνει το πρώτο τατουάζ του. Σήμερα, ο Κέβιν δουλεύει ως μοντέλο, ηθοποιός και μουσικός.

Έχασε 75 κιλά και έγινε περιζήτητο μοντέλο

28χρονος ζύγιζε 320 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (Video)

Ένας 28χρονος ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν ακόμη και να κουνηθεί. Μόλις δείτε παρακάτω στο βίντεο πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Το μόνο πράγμα που φαινόταν να τον κάνει να νιώθει καλύτερα ήταν να κάνει bullying σε bodybuilders που έβλεπε στο διαδίκτυο. Ο Jesse έγινε ένα τρολ του διαδικτύου που κρυβόταν πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του και προσπαθούσε να κάνει τους άλλους να νιώθουν άσχημα για την υγεία και την εμφάνισή τους. Στο μεταξύ όμως, ήταν πολύ δυστυχισμένος και ντρεπόταν για το σώμα του.

Τελικά, οι bodybuilders απελπίστηκαν από τις προσπάθειές του και του ζήτησαν να τους δείξει φωτογραφίες του, αφού πίστευε πως ήταν “πολύ καλύτερος” από εκείνους.

Έτσι και έκανε. Αλλά αντί να τον κοροϊδέψουν για την εμφάνισή του, όπως έκανε εκείνος, υποσχέθηκαν να τον βοηθήσουν. Σήμερα είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά.

Δείτε την εκπληκτική του «μεταμόρφωση»:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share