Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Σοκαριστική ιστορία: «Στη βάφτιση του μωρού μου, είχα καρκίνο - Στάθηκα εκεί με την περούκα και...»

Ανατριχιαστική ιστορία

25 Δεκεμβρίου 2022 14:25
Σοκαριστική ιστορία: «Στη βάφτιση του μωρού μου, είχα καρκίνο - Στάθηκα εκεί με την περούκα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αληθινή ιστορία που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στην ομάδα Untold Stories από την κα Δήμητρα Σ. Την αναδημοσιεύουμε με την σκέψη ότι θα δώσει κουράγιο και ελπίδα σε κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με τον καρκίνο.

Αληθινή ιστορία: Στη βάφτιση του παιδιού μου, είχα καρκίνο

Στη βάφτιση του παιδιού μου, είχα καρκίνο. Στάθηκα εκεί με περούκα και μακιγιάζ να ξεβάφει απ’ τα δάκρυα Έχει happy end, ακόμα τουλάχιστον κι ελπίζω να δώσει λίγο κουράγιο σε όσους αγωνίζονται τώρα! Παράλληλα δείτε και 10 σημάδια στο σώμα σας που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε καρκίνο.

Αφιερωμένο στο αγόρι μου που θα κλείσει τα 7 αυτό το καλοκαίρι!

«Το καλοκαίρι που αγαπώ ήρθε. Ειδικά τον Ιούλιο. Ιούλιο γεννήθηκα. Ιούλιο γεννήθηκε ο άντρας μου. Ιούλιο τον γνώρισα και Ιούλιο τον παντρεύτηκα. Ιούλιο ήρθε και το παιδί μου. Όλα είναι αλλιώς μέσα μου και γύρω μου αυτή την εποχή.

Οδηγώ και στο ραδιόφωνο παίζει τραγούδια που με ταξιδεύουν σε άλλα καλοκαίρια. Καλοκαίρια που ο αέρας ανακάτευε τα μακριά μαλλιά μου, που ταξίδευα, χαμογελούσα, που δεν με φόβιζε τίποτα.

αληθινή ιστορία καρκίνος

Και μετά ήρθαν άλλα καλοκαίρια. Αυτά που ενώ περίμενα το πρώτο μου παιδί ήρθε ο καρκίνος, Ιούλιο κι αυτός. Βρε καλώς τον! Τώρα βρήκες όμως; Γιατί πρέπει μαζί με μένα να παλέψει και το παιδί μου για την ζωή του; Τόσο πρόωρος… Τόσο μικρός… Τόσο μόνος 2 μήνες στην εντατική νεογνών… Και πάλεψε.

Και ήρθε και το επόμενο καλοκαίρι. Και η βάφτιση του. Του Θεόδωρου. Του δώρου μας απ’ τον Θεό. Με θυμάμαι εκεί. Με την περούκα μου και το μακιγιάζ μου να ξεβάφει απ τα δάκρυα… Ήμουν εκεί όμως.

«Τα μαλλιά μου τα ανακατεύει πάλι ο αέρας…»

Γιατί τον πάλεψα. Πολύ. Ήταν δύσκολος και επιθετικός και κακής πρόγνωσης. Όλα τα έκανα. Και χημειοθεραπείες και μεταμόσχευση μυελού και ακτινοβολίες.

Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ζω κι αυτό το καλοκαίρι. Που το αγόρι μου θα κλείσει τα τέσσερα. Που οι αγαπημένοι μου είναι δίπλα μου. Που αγαπώ, χαμογελάω, ονειρεύομαι. Και που τα μαλλιά μου τα ανακατεύει πάλι ο αέρας…»

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share