Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

67χρονη γιαγιά κρατά αγκαλιά το εγγόνι της όταν πάει να ρίξει ένα ποτήρι - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο!

23 Δεκεμβρίου 2022 20:44
67χρονη γιαγιά κρατά αγκαλιά το εγγόνι της όταν πάει να ρίξει ένα ποτήρι - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε μπροστά σας ένα μωρό και ένα ποτήρι κρασί. Αν κάποιο από τα δύο ξαφνικά πέσει, ποιο θα σώζατε; Αυτή η γιαγιά πάντως που έχει viral στο διαδίκτυο συνειδητά ή ασυνείδητα άφησε το μωρό να της πέσει και κράτησε το ποτήρι!

Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο δείχνει μια γιαγιά που άφησε τον εγγονό της να πέσει από τα χέρια της για να κρατήσει ένα ποτήρι με κρασί. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και δεκάδες χιλιάδες likes και retweets, ενώ το γύρο του διαδικτύου κάνει κι ένα άλλο βίντεο με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά που επιτέθηκε με μαχαίρι στην... τηλεόραση.

«Όταν πλέον έχεις γίνει ενήλικας και ξέρεις τις προτεραιότητές σου!» έγραψε χιουμοριστικά ο χρήστης στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γιαγιά κάθεται σε έναν καναπέ και κρατάει τον εγγονό της με ένα χέρι, ο οποίος στέκεται στα πόδια του δίπλα της. Όταν όμως ο μικρός μπόμπιρας πήγε να ρίξει το ποτήρι που ήταν στο τραπέζι, η γιαγιά βιάστηκε να σώσει το ποτήρι και το υπολειπόμενο κρασί, αφήνοντας τον εγγονό της να πέσει κάτω!

Το βίντεο μπέρδεψε και προβλημάτισε τον κόσμο. Κάποιοι την καταδίκασαν, ισχυριζόμενοι ότι δεν έπρεπε να αφήσει το παιδί για να πιάσει το ποτήρι και άλλοι αστειευόμενοι της έδωσαν συγχαρητήρια για τα γρήγορα αντανακλαστικά της, λέγοντας ότι αν έσπαγε το ποτήρι, θα τραυματιζόταν το παιδί πιο σοβαρά.

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της - Τότε μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και..

Μια 29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της και τότε ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και... σοκαριστική ιστορία! Ενώ, μια 24χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε ένα κουτί στο τοίχο και εξαφανίστηκε.

Όλες οι μαμάδες το γνωρίζουν. Πως άπαξ και κάτσεις να φας με την ησυχία σου, τότε θα κλάψει και το μωρό σου για να φάει. Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Briar Lusia Mcqueen που βγήκε να φάει πρωινό σε ένα cafe της γειτονιάς της.

Ο μικρός της πείνασε, λίγο πριν αρχίσει να τρώει το πρωινό της και έτσι, αποφάσισε να τον θηλάσει δημόσια. «Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για πρωινό έξω μόνη μου με τον 8 εβδομάδων μικρό μου γιο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 29χρονη μαμά από το Mount Maunganui, στη Νέα Ζηλανδία. «Μόλις, είχαν αφήσει το πρωινό μου στο τραπέζι και ο Jaxon άρχισε να κλαίει ζητώντας το στήθος μου και φυσικά τον τάισα!».

Τότε η Mcqueen παρατήρησε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, να στέκεται στο τραπέζι μπροστά της και οι πρώτες τις σκέψεις ήταν πώς θα την επιπλήξει για το ότι θηλάζει δημόσια στο cafe. Αντ αυτού η γυναίκα έπιασε το μαχαίρι…

«Τρόμαξα, γιατί πίστευα πως θα μου πει να κρύψω το στήθος μου. Αντί για αυτό όμως, πήρε το μαχαίρι και άρχισε να κόβει το πρωινό μου λέγοντας, “Τι καλή μαμά που είσαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει, μπορούμε;”. Ειλικρινά πήγα να βάλω τα κλάματα. Η καλύτερη κυρία όλων!».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share