Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κοιλιά του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα - Αυτό που βρήκαν μέσα θα σας παγώσει!

Σοκ!

12 Δεκεμβρίου 2022 09:57
Η κοιλιά του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα -  Αυτό που βρήκαν μέσα θα σας παγώσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 29χρονος Kayden είναι ένας αρρενωπός άντρας, αλλά έχει ένα μυστικό, πριν από 10 χρόνια έπρεπε να αφαιρέσει τα γεvvητικά του όργανα και από τότε παίρνει ορμόνες. Επειδή ο Kayden στην πραγματικότητα…

… Γεννήθηκε γυναίκα! Από την ηλικία των 19 αποφάσισε να ζήσει ως άντρας. Μέτα από πολλές διαδικασίες και ορμονοθεραπεία, αποφάσισε να κάνει σιγά-σιγά την τελική μεταμόρφωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου γνώρισε τον σύντροφό του και από τότε απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη σχέση και μοιράζονται μια ικανοποιητική ζωή. Αλλά μια μέρα, το παρελθόν του Kayden χτύπησε την πόρτα.

Δείτε με την ευκαιρία: Γιαγιά πάει να δει αν το μωρό κοιμάται στην κούνια - Τότε η κρυφή κάμερα κατέγραψε την γρια ανάποδα στην κούνια να...

Άρχισε να παίρνει ανεξήγητα βάρος και να βιώνει ακραίους πόνους στην πλάτη. Κανείς δε μπορούσε να το εξηγήσει. Ο Kayden ανέφερε: «Μια μέρα ζήτησα από τον φίλο μου για να μου κάνει μασάζ στην πλάτη. Όσο βρισκόμουν μπρούμυτα ένιωσα κάτι περίεργο στην κοιλιά μου και στη συνέχεια ο Elijah (ο φίλος του Kayden) είπε αστειευόμενος ότι θα έπρεπε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης». Θεωρώντας το κι εκείνος αστείο το έκανε και το αποτέλεσμα τους σόκαρε: το τεστ βγήκε θετικό!

Και οι δύο έμειναν άφωνοι και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει πως συνέβη αυτό επειδή ο Kayden είχε ζήσει ως άντρας για 10 χρόνια και έπαιρνε ορμόνες. Ωστόσο, οι γιατροί πιστεύουν ότι αυτό συνέβη πιθανώς επειδή σταμάτησε να παίρνει τις ορμόνες για 6 εβδομάδες, όταν αφαίρεσε τα στήθη του.

Η κοιλιά του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα - Αυτό που βρήκαν μέσα θα σας παγώσει!

Επειδή ο Kayden ήταν ήδη στην 21η εβδομάδα της κύησης, αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί.

Αλλά μετά υπήρχε κι ένα άλλο πρόβλημα: ο Kayden και ο Elijah πρέπει να εξηγήσουν στους γονείς του ότι ο Kayden είναι τρανσέξουαλ. Ωστόσο, ο Elijah τον υποστήριξε πλήρως και σύντομα απέκτησαν ένα υγιές κοpιτσάκι με καισαρική τομή.

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, διότι δυστυχώς η επόμενη πρόκληση ήδη τους περίμενε…

Ο Kayden έπασχε από σοβαρή κατάθλιψη μετά τον τοκετό και δυσκολευόταν να ασχοληθεί με την μικρή κόρη του. Το ζευγάρι ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο και σήμερα η γλυκιά μικρή οικογένεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Η μικρή Azealia είναι τώρα 2 ετών.

Σοκ θα πάθετε όμως όταν δείτε τι βρήκαν και στην κοιλίτσα αυτού του μωρού!

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share