Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Πήραν μια κρυφή κάμερα και μπήκαν μέσα σε ένα γραφείο τελετών. Με αυτό που αντίκρισαν, πάγωσαν!

Ανατριχιαστικό!

9 Δεκεμβρίου 2022 10:35
Πήραν μια κρυφή κάμερα και μπήκαν μέσα σε ένα γραφείο τελετών. Με αυτό που αντίκρισαν, πάγωσαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάσαμε, όταν είδαμε αυτά που κατέγραψε η κάμερα, μέσα σε ένα ερειπωμένο γραφείο τελετών. Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε.

Μετά την γυναίκα που έκανε κάτι ντροπιαστικό σε γραφείο τελετών, διαβάσαμε για δυο άνδρες, οι οποίοι χωρίς φόβο, θέλησαν να εξερευνήσουν ένα γραφείο τελετών.

Συγκεκριμένα, αυτό το γραφείο κηδειών χτίστηκε το 1992, αλλά προφανώς δεν ήταν κερδοφόρο προς τον ιδιοκτήτη και το παράτησε, αφήνοντας τα πάντα μέσα όπως ήταν.

Ένας ατρόμητος και πολύ περίεργος άντρας αποφάσισε να το εξερευνήσει με έναν φίλο του. Πήραν μία κάμερα και έναν φακό για να ερευνήσουν τι βρισκόταν μέσα στο μυστηριώδες κτίριο. Βρήκαν πολλά φέρετρα που ήταν έτοιμα για ταφή. Όταν ο άντρας τα άνοιξε, το μόνο που είδε ήταν πως ήταν άδεια.

Μετά συνέχισαν την έρευνά τους, βρίσκοντας ένα δωμάτιο ταρίχευσης που κάποτε φαινόταν πως ήταν γεμάτο χημικά τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία.

Περνώντας από έναν διάδρομο με κουρτίνα, μπήκαν σε έναν τεράστιο χώρο με μεταλλικά ράφια που έφταναν μέχρι το ταβάνι. Εκεί ήταν που έβαζαν τα φέρετρα. Κοιτώντας μέσα σε ένα φέρετρο, είδαν κόκαλα από κάποιον που πρέπει να είναι εκεί από μία κηδεία που ποτέ δεν έγινε πριν πολλά χρόνια.

Δείτε στο βίντεο τι είδαν από την παράνομη εξερεύνηση αυτού του τρομακτικού μέρους:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share