Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μια γυναίκα χτυπάει τη γιαγιά που φροντίζει! Αυτό που έγινε στη συνέχεια παγώνει τους πάντες!

Σοκαριστικό!

8 Δεκεμβρίου 2022 08:59
Μια γυναίκα χτυπάει τη γιαγιά που φροντίζει! Αυτό που έγινε στη συνέχεια παγώνει τους πάντες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια γυναίκα -τέρας-, που είχε αναλάβει μια γιαγιά με άνοια, καταγράφηκε σε μια κρυφή κάμερα να την χτυπάει επανειλημμένα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η εργαζόμενη, ηλικίας 46 ετών, χτυπά συνεχώς την 78χρονη συνταξιούχο, πριν τραβήξει την κουβέρτα της, αφήνοντας τα πόδια της γυμνά.

Η 46χρονη, αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τη φρίκη από το γραφείο της, καθώς η μητέρα της, η Σαμπίνα, έπεσε θύμα κακοποίησης στο ίδιο της στο σπίτι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια ηλικιωμένη γυναίκα πέφτει θύμα κακοποίησης. Για παράδειγμα, μια γιαγιά, έπεσε θύμα κακοποίησης στο γηροκομείο.

Παρακολούθησε το περιστατικό που ξεδιπλώθηκε μέσα από κρυφές κάμερες του σπιτιού, οι οποίες έστειλαν το υλικό σε απευθείας μετάδοση στο κινητό της τηλέφωνο.

Η αδερφή της,, η Μάντη, είχε φύγει από το σπίτι μόλις 10 λεπτά πριν η πρώην υπάλληλος επιτεθεί στην άτυχη συνταξιούχο, λέγοντάς της: "Βρωμάς".

Στο πλάνο ακούγεται, να λέει στη γυναίκα που φρόντιζε τη μητέρα της: “πρέπει να σου πω να φύγεις. Υπάρχει μια κάμερα εγκατεστημένη εδώ και σε είδαμε να χαστουκίζεις τη μητέρα μου το πρωί, να της τραβάς την κουβέρτα της και να της λες ότι βρωμάει.”

Η εργαζόμενη απολύθηκε και από την εταιρεία που την έστειλε στο σπίτι μετά την δημοσίευση της επίθεσης.

Παρακολούθησα την επίθεση ζωντανά από το τηλέφωνο μου. Εξοργίστηκα όταν είδα κάτι τέτοιο.” “Η μαμά μου είναι ένα υπέροχο άτομο και δεν αξίζει κάτι τέτοιο.” Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: “Ερευνήσαμε αναφορές για την επίθεση στο Kettering που έλαβε χώρα στις 13 Ιουνίου του 2017.”

“Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και ανασκόπηση όλων των αποδεικτικών στοιχείων, μια 46χρονη γυναίκα κατηγορείται για επίθεση σε ηλικιωμένη.” “Η προστασία των ευάλωτων ατόμων αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για την αστυνομία.”

Οι αδελφές, φροντίζουν τη μητέρα τους τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα, αλλά χρειάζονται κάποιον να τη φροντίζει και κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού ο πατέρας τους πέθανε.

Άρχισαν να υποψιάζονται ότι η μητέρα τους είχε υποστεί κακοποίηση μετά από μια πτώση της και τελικά εγκατέστησαν τις κάμερες στο σπίτι της.

“Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί έξω που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις και είτε είναι πολύ φοβισμένοι για να προχωρήσουν σε καταγγελία ή δεν έχουν τα αποδεικτικά στοιχεία.”

Η Μάντη είπε ότι το προαίσθημα για την επίθεση το όφειλαν στον πατέρα τους. Είπε: “Τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω πως ήταν σαν να προσπαθούσε να μας πει κάτι…”“Υποσχεθήκαμε στον μπαμπά μας όταν πέθανε ότι δεν θα αφήναμε ποτέ τη μαμά μας σε ξένα χέρια και νιώθουμε ότι δεν τηρήσαμε την υπόσχεσή μας.”

Από τότε που ανακαλύφθηκε η συμπεριφορά της πρώην υπαλλήλου, η υγεία της Σαμπίνα, βελτιώθηκε σημαντικά. Μιλάει περισσότερο από όσο πριν, ενώ τρώει και κοιμάται καλύτερα.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share