Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκυος ανέβασε μια selfie από την 40η εβδομάδα της κύησης - Όταν είδαν τι κρατούσε..."πάγωσαν"

Θα "μείνετε" με αυτό που κάνει

6 Δεκεμβρίου 2022 09:35
Έγκυος ανέβασε μια selfie από την 40η εβδομάδα της κύησης - Όταν είδαν τι κρατούσε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η έγκυος έβγαλε μια selfie από την 40η εβδομάδα της κύησης της, και προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο. Ο λόγος; Αυτό που κρατούσε.

H Οξάνα Ρουμουγιατσέβα από τη Ρωσία έχει γεννήσει 4 κόρες. Είναι μία εκπαιδεύτρια φυσικής κατάστασης και είναι αρκετά γνωστή στο διαδίκτυο. Ανέβασε αρκετές φωτογραφίες της στο Instagram κατά τη διάρκεια της 4ης εγκυμοσύνης της, οι οποίες τράβηξαν την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων.

Εάν ρίξετε μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε πως ξεκίνησε τη γυμναστική μόλις 10 χρόνια πριν. Όταν ήταν 22 και έγκυος στο πρώτο της παιδί, υπέφερε από πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πήρε σχεδόν 20 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και δεν μπορούσε να κουνηθεί. ‘Δεν μπορούσα να απλώσω τα ρούχα ούτε να σηκώσω τα χέρια μου. Είχαν μαζευτεί υγρά στην μέση και τα πόδια μου και πονούσα αφόρητα.’

Αφού γέννησε, η Οξάνα πονούσε ακόμα πολύ και δεν μπορούσε ούτε να σηκώσει την κόρη της. Οι γιατροί προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν, αλλά εκείνη αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι άλλο: άρχισε να δυναμώνει τους μυς της με άσκηση και άρση βαρών.

Δέκα χρόνια και δύο εγκυμοσύνες μετά, η Οξάνα έχει μάθει πως μπορεί να παραμείνει δυνατή και υγιής σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όταν περίμενε το 4ο παιδί της, αποφάσισε να γυμνάζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή. ‘Δεν είμαι όσο νέα ήμουν και έχω άλλα τρία παιδιά να φροντίσω, αλλά έχω πολύ ενέργεια, καθόλου υγρά και καθόλου πόνους,’ έγραψε στο Instagram.

Όταν ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία σηκώνει βάρη ενώ είναι σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης της, τράβηξε την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων. Το ίδιο συνέβη και σε αυτή εδώ την κοπέλα, που έβγαλε την πιο προκλητική φωτογραφία στο λάθος μέρος.

«Άρχισαν να λένε φρικτά πράγματα για την κοιλιά μου,» είπε η Οξάνα . ‘Έλεγαν πως είμαι ματαιόδοξη και πως κάνω κακό στο παιδί μου.’ Όλοι ήταν σίγουροι πως το παιδί της θα γεννιόταν με τραυματισμούς ή και χειρότερα εάν δεν σταματούσε να σηκώνει βάρη.

Την κατηγόρησαν πως είναι ένα πολύ κακό παράδειγμα για τις εγκύους. Άλλες πάλι της ζητούσαν συμβουλές για να παραμένουν υγιείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Η μόνη της συμβουλή: ‘Ακούστε το σώμα σας και τις συμβουλές του γιατρού σας και φτιάξτε ένα πρόγραμμα άσκησης στα μέτρα σας.’

Η μικρότερη κόρη της γεννήθηκε εντελώς υγιής και εκείνη περήφανα έδειξε πώς ήταν το σώμα της μετά τη γέννα.Όπως φαίνεται, οι μεγαλύτερες κόρες της Οξάνα ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους!

Εάν έχει βρει τρόπο να είναι χαρούμενη και υγιής, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. ‘Ακούστε το σώμα σας!’ Αυτή είναι μία συμβουλή που θα πρέπει να θυμόμαστε πιο συχνά, έτσι δεν είναι;

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share