Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

55χρονη μητέρα κάνει καθημερινά μπάνιο με τη 19χρονη κόρη της - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Απίστευτο!

6 Δεκεμβρίου 2022 08:59
55χρονη μητέρα κάνει καθημερινά μπάνιο με τη 19χρονη κόρη της - Ο λόγος θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι μητέρες έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τις κόρες τους και πολλές φορές είναι και σαν κολλητές φίλες, κάνοντας πολλά πράγματα μαζί, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της.

Η μαμά Μαίρη μαζί με τη 19χρονη κόρη της Μπρίτανι έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω αυτή τη σχέση, αφού κάθε πρωί κάνουν μπάνιο μαζί. Στο νέο επεισόδιο της σειράς του TLC «sMothered», οι δυο τους μίλησαν γι’ αυτή τους τη συνήθεια, λέγοντας μάλιστα πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα τους.

Γιατί όμως κάνουν μαζί μπάνιο; «Κάνω μπάνιο με την Μπρίτανι από τότε που ήταν 5 χρονών», αναφέρει η 55χρονη μητέρα, λέγοντας πως η κόρη της είχε κρίσεις πανικού και έτσι έκαναν μαζί για να την προσέχει, αλλά η συνήθεια αυτή τους έμεινε.

44χρονη μητέρα αποκαλύπτει τις πικάντικες λεπτομέρειες ως sugar baby: «Έχω γεμίσει...»

Μια 44χρονη ανύπαντρη μητέρα αποκάλυψε ότι γέμισε δώρα όταν αποφάσισε να γίνει συνοδός sugar baby εύπορων αντρών, εγκαταλείποντας τις συμβατικές σχέσεις. Ενώ, μια 35χρονη καθηγήτρια έκανε σ@ξ με 15χρονο μαθητή της.

Η Στέλα Σμιθ παραιτήθηκε τον περασμένο Μάρτη από τη δουλειά της ως διοργανώτρια εκδηλώσεων και αποφάσισε να βρει σύντροφο σε ιστότοπο που εξειδικεύεται στις γνωριμίες με πλούσιους χορηγούς.

Έπειτα από μόλις λίγες μέρες εγγραφής στον δίκτυο, η Στέλα λέει ότι είχε δεχτεί περισσότερα από 100 μηνύματα. Έκτοτε κανόνισε 58 ραντεβού και ήδη έχει πάει σε 20. Ενώ δηλώνει έκπληκτη από το πόσο νέοι είναι ορισμένοι από τους sugar daddies που γνώρισε.

«Προηγουμένως νόμιζα ότι ένας sugar daddy θα είναι ένας πλούσιος ηλικιωμένος άντρας, περιτριγυρισμένος από όμορφα νεαρά κορίτσια. Αλλά προς έκπληξή μου, οι περισσότεροι άντρες που γνώρισα μέσω του σάιτ είναι νεότεροι από μένα, μέχρι και κατά 10 χρόνια» εξομολογείται η Στέλα στη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».

«Είναι πετυχημένοι, όμορφοι άντρες, που θέλουν μια ζωή χωρίς δράμα και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν κάθε ποσό γι’ αυτό. Δεν θέλουν απαιτήσεις ή πίεση, αλλά είναι πρόθυμοι να με στηρίξουν και να μοιραστούν μαζί μου ό,τι έχουν» λέει η Στέλα.

Όπως παραδέχεται η 44χρονη, έχει γεμίσει δώρα από τους συντρόφους της, ενώ κάποιος της πρόσφερε μηνιαίο εισόδημα 2.000 λιρών, περίπου 2.200 ευρώ.

«Ποτέ δεν ένιωσα πίεση να κοιμηθώ με κάποιον από τους άντρες που γνώρισα. Ούτε οι ίδιοι το περιμένουν, δεν περιμένουν καν ούτε ένα φιλάκι. Είμαι ένα πολύ φιλικό και ζεστό άτομο, αλλά είμαι επίσης πολύ προσεχτική να κάνω ξεκάθαρα τα όριά μου» ξεκαθαρίζει η Στέλα.

«Γνώρισα εξαιρετικούς άντρες που οι δρόμοι μας δεν θα είχαν συναντηθεί διαφορετικά» καταλήγει η Στέλα

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share