Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Γ@@@@ι η ΕΡΤ»: Το σχόλιο πολίτη on air που έκανε την Βίδου και τον Παπαχλιμίντζο να ξεκαρδιστούν στα γέλια

Τι συνέβη;

2 Δεκεμβρίου 2022 17:52
«Γ@@@@ι η ΕΡΤ»: Το σχόλιο πολίτη on air που έκανε την Βίδου και τον Παπαχλιμίντζο να ξεκαρδιστούν στα γέλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έγινε ένα σχόλιο απέσπασε η ΕΡΤ το πρωί από έναν αυθόρμητο νεαρό στην πλατεία Συντάγματος. Παράλληλα, η Έλλη Στάη αποκάλυψε τον μισθό που έπαιρνε από το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Πριν μέρες φωταγωγήθηκε το δέντρο της πλατείας Συντάγματος και στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» του κρατικού καναλιού, νωρίς το πρωί συνδέθηκαν με την πλατεία για τα πρώτα σχόλια των πολιτών για το στολισμό.

Ανάμεσα στους περαστικούς που προσέγγισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη, για ένα σχόλιο ήταν και ένας νεαρός, ο οποίος όπως εξήγησε πήγαινε στο Μετρό γιατί μόλις είχε τελειώσει την εργασία του.

Ο διάλογός τους είχε ως εξής:

Δημοσιογράφος: Καλημέρα σας, πού πάτε;
Νεαρός: Καλημέρα, πού πάμε, πάμε στο Μετρό, σχολάσαμε από τη δουλειά.
Δημοσιογράφος: Πού δουλεύετε;
Νεαρός: Εδώ στα Ζara. Ααααα από ΕΡΤ είστε; Γ@@@@ι η ΕΡΤ!
Δημοσιογράφος: Καλημέρα, καλημέρα (αποχωρώντας). Την καλημέρα μας και στο Luben!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έτσι "έσπασε" η παράδοση χρόνων - Ο λόγος που η ΕΡΤ "έχασε" το Μουντιάλ 2022

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγεί πώς και γιατί «έχασε» τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Κατάρ εξέδωσε η ΕΡΤ. Με την ευκαιρία, δείτε στιγμιότυπα από την τελετή έναρξης.

Οπως διευκρινίζει το Γραφείο Τύπου της δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΡΤ στον σχετικό διαγωνισμό διέθεσε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δώσει ποτέ για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του Μουντιάλ και να μεταδώσει ελεύθερα όλους τους αγώνες στα τρία κανάλια της.

Ωστόσο, η FIFA αποφάσισε να υπάρξει και εναλλακτικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να μετέχουν και συνδρομητικές πλατφόρμες συνεπωμιζόμενες το συνολικό κόστος με τα ιδιωτικά κανάλια. Και κάπως έτσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα τηλεοπτικά δικαιώματα κατέληξαν στον ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα, όμως, αποκαλύπτει ότι έχει εξασφαλίσει, ήδη, τα δικαιώματα τόσο για το Euro 2024 όσο και για το Euro 2028.

Έτσι

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Επειδή η ΕΡΤ δέχεται μια εντελώς άδικη κριτική, ότι δήθεν άφησε να πάρουν το Μουντιάλ τα ιδιωτικά κανάλια, πρέπει να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Η ΕΡΤ, στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε τον Μάιο του 2021, διέθεσε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί ποτέ από τη δημόσια τηλεόραση για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του Μουντιάλ του Κατάρ και να μεταδώσει ελεύθερα όλους τους αγώνες στα τρία κανάλια της, όπως γινόταν πάντα. Ωστόσο, για πρώτη φορά η FIFA αποφάσισε αιφνιδιαστικά να υπάρξει στην Ελλάδα και εναλλακτικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να μετέχουν και συνδρομητικές πλατφόρμες συνεπωμιζόμενες, έτσι, το συνολικό κόστος με τα ιδιωτικά κανάλια και αποκλείοντας για πρώτη φορά το σύνολο των τηλεθεατών από τη δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες μεταδόσεις αγώνων.

Για να γίνει ακόμη πιο σαφές ότι κανένας δεν επέβαλε στην ΕΡΤ να αποχωρήσει από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στον αμέσως επόμενο διαγωνισμό για μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, η δημόσια τηλεόραση διεκδίκησε και εξασφάλισε, ήδη, τα δικαιώματα τόσο για το Euro 2024 όσο και για το Euro 2028, οι αγώνες των οποίων -εννοείται- ότι θα μεταδοθούν ελεύθερα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share