Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είχε υποψίες επί 2 χρόνια! Όταν έβαλε κρυφή κάμερα είδε τον αρραβωνιαστικό της να... (Video)

Αυτό που αντίκρισε ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που φοβόταν

2 Δεκεμβρίου 2022 14:24
Είχε υποψίες επί 2 χρόνια! Όταν έβαλε κρυφή κάμερα είδε τον αρραβωνιαστικό της να... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα επί δύο χρόνια διαπίστωνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι της. Και αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες για να διαπιστώσει τη συμπεριφορά του αρραβωνιαστικού της. Με όσα είδε και θα δείτε έπαθε σοκ...

Ο άντρας που αγαπούσε αποδείχτηκε πως κακοποιούσε συστηματικά τα ζώα που είχε η κοπέλα στο σπίτι τους. Και φυσικά, μόλις διαπίστωσε περί τίνος επρόκειτο, τον έδιωξε αμέσως.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ενώ, σε ένα άλλο σκηνικό ένας 29χρονος γνώριζε ότι η γυναίκα του τον απατά. Όταν μπήκε στο σπίτι με την κάμερα κανένας δεν περίμενε την αντίδρασή του.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του. Τα είδε όλα με αυτό που έκανε ολόγυμνη! (Video)

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του... Γιατί μπορεί ο Ryan Hamilton, από το κανάλι του YouTube «Hammy TV», να σκόπευε να τρομοκρατήσει την όμορφη φίλη του, ωστόσο η έκπληξη που του επεφύλασσε αυτή ήταν πιο μεγάλη!

Και αυτό γιατί χωρίς να γνωρίζει ότι η κάμερα καταγράφει, τα πέταξε όλα! «Τι σκ@τ@ κάνεις; Είμαι ολόγυμνη», ακούγεται να λέει η γυναίκα. «Ω Θεέ μου, είναι τόσο ψεύτικο», σχολίασαν πάντως κάποιοι κάτω από το αποκαλυπτικό βίντεο που έγινε viral… Ενώ, μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της. Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της

29χρονη νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγω βλάβης - Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα... (Video)

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστή μας, είτε για κάποια βιντεοκλήση μέσω Skype είτε απλά για να βγάλουμε μια selfie. Αυτή η 29χρονη κοπέλα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε. ΠΟΤΕ! Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε!

Μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή!

Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε! Ενώ, σε ένα άλλο περιέργο περιστατικό, τοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα δωμάτιο όπου μια μητέρα κοιμάται με το μωρό της. Αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει

Δείτε το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share