Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η γυναίκα του όταν λείπει από το σπίτι! Απλά δείτε τι κατέγραψε όταν μπήκε ο υδραυλικός!

Απίστευτο!

28 Νοεμβρίου 2022 21:24
Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η γυναίκα του όταν λείπει από το σπίτι! Απλά δείτε τι κατέγραψε όταν μπήκε ο υδραυλικός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει η γυναίκα του όταν λείπει από το σπίτι!

Απλά δείτε τι κατέγραψε όταν μπήκε ο υδραυλικός!

Όλη η αλήθεια στο παρακάτω Βίντεο ΕΔΩ

Ανακοινώνει στους γονείς της ότι είναι έγκυος ενώ τους καταγράφει με κρυφή κάμερα. Η αντίδραση του πατέρα; Ανεκτίμητη! (Video)

Κρυφή κάμερα: Όλοι αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο στο άκουσμα ευχάριστων νέων. Άλλοι πανηγυρίζουν δημόσια, και άλλοι προτιμούν μια περισσότερο ιδιωτική εκδήλωση των συναισθημάτων. Ενώ, μία 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της. Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της.

Όπως σε αυτό το βίντεο, οι γονείς μιας μελλοντικής νεαρής μητέρας μαθαίνουν ότι θα γίνουν παππούδες. Η χαρά της γιαγιάς δεν κρύβεται, ενώ ο παππούς είναι περισσότερο συγκρατημένος. Όμως όταν μένει για λίγο μόνος του, δεν αντιστέκεται να πανηγυρίσει και αυτός με τον τρόπο του. Δείτε το φοβερό βίντεο που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Τοποθέτησαν κάμερα σε δωμάτιο όπου μια μητέρα κοιμάται με το μωρό της - Αυτό που θα δείτε θα σας σοκάρει

Τοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα δωμάτιο όπου μια μητέρα κοιμάται με το μωρό της στο ίδιο κρεβάτι... Αυτό που ακολούθησε είναι συγκλονιστικό! Ενώ, μία έγκυος γυναίκα τράβαγε με την κάμερα την κοιλιά της. Όταν είδε τα πλάνα όμως... τρομοκρατήθηκε.

Το παρακάτω βίντεο εξηγεί το λόγο που δεν πρέπει να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι με το μωρό μας. Παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους που πρέπει να μάθετε το βρέφος να κοιμάται στην κούνια του, σε ύπτια θέση.

Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, στο κρεβάτι μπορούν να συμβαίνουν πολλά. Λόγω εξάντλησης, βαθύ ύπνο, η μαμά δεν μπορεί να καταλάβει αν συμβαίνει κάτι στο μωρό. Φυσικά το μωρό μπορεί να τραυματιστεί εύκολα ή ακόμη και να σκοτωθεί. Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις, όταν έχουν συμβεί τέτοια φρικτά πράγματα!

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share