Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ντίρλα στο μεθύσι η νύφη: Ο χορός πάνω στον γαμπρό τους άφησε όλους άφωνους (Video)

«Θα έπρεπε να το κάνετε αυτό μετά τη δεξίωση! Φίλε, όχι μπροστά στους ηλικιωμένους»

28 Νοεμβρίου 2022 11:22
Ντίρλα στο μεθύσι η νύφη: Ο χορός πάνω στον γαμπρό τους άφησε όλους άφωνους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νύφη σόκαρε τους καλεσμένους στον γάμο της με τον χορό της στον γαμπρό στη διάρκεια της δεξίωσης. Ενώ, ένας γαμπρός αποκάλυψε στους καλεσμένους το «ντροπιαστικό» μυστικό της νύφης την ώρα της πρόποσης

«Όταν έχεις πιεί πολλά ποτά στον γάμο σου», έγραψε η Natalie Sanders, μητέρα τριών παιδιών, η οποία ανάρτησε το viral βίντεό της στο TikTok αυτή την εβδομάδα.

Στο βίντεο, με τα περισσότερα από 4,8 εκατομμύρια views, ο σύζυγός της φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα στην πίστα. Με το νυφικό της φόρεμα, η γυναίκα του αρχίζει να χορεύει πάνω τους, ανεβάζοντας τα πόδια της ψηλά στον αέρα.

«Βραδιά γάμου» και «χαρούμενες στιγμές» ήταν τα hashtags που χρησιμοποίησε για το έξι δευτερολέπτων βίντεο.

Πολλοί ήταν οι σχολιαστές online που αναρωτήθηκαν για την αντίδραση των καλεσμένων στον γάμο μπροστά σε αυτές τις εικόνες.

«Θα έπρεπε να το κάνετε αυτό μετά τη δεξίωση», σχολίασε ένας στο TiKTok.

«Φίλε, όχι μπροστά στους ηλικιωμένους», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

«Οι γονείς πρέπει να είναι περήφανοι, και των δύο πλευρών», σχολίασε σαρκαστικά ένας άλλος.

«Θαυμάζω το πώς μπορείς να είσαι τόσο δυνατή και μεθυσμένη την ίδια ώρα. Έχω εντυπωσιαστεί», παρατήρησε ένας ακόμη σχολιαστής.

«Αυτός θα είναι ένας διασκεδαστικός γάμος», παρατήρησε κάποιος άλλος.

Γαμπρός λέει στη νύφη «είμαστε μια τριμελής οικογένεια»! Γυρίζει το κεφάλι της και... (Video)

Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και Mόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο γαμπρός ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα. Ενώ, άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά».

Η Jenna δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Jeff όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: «Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να σου κάνω μια μεγάλη έκπληξη. Αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.»

Δείτε στο βίντεο το όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share