Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγχει τη φροντίδα της ηλικιωμένης μητέρας της - Μούδιασε με αυτό που αντίκρισε μετά

Σοκ με το τι καταγράφηκε

26 Νοεμβρίου 2022 10:47
Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγχει τη φροντίδα της ηλικιωμένης μητέρας της - Μούδιασε με αυτό που αντίκρισε μετά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλε κρυφή κάμερα για να ελέγχει τη φροντίδα της μητέρας της. Όταν την άνοιξε να δει τι κατέγραψε μούδιασε ολόκληρη! Άλλη μια ιστορία με κάμερα είναι αυτής της κοπέλας, θα σας σοκάρει!

Είχε υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στον τομέα της φροντίδας της 94ης μητέρας της και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ και η κόρη της δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει αυτό που κατέγραψε η κάμερα.

Το περιστατικό συνέβη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, και κινηματογραφήθηκε μυστικά, όταν η Miriam Marino ειδοποιήθηκε από τη γειτόνισσα της μητέρας της, ότι πιθανόν να δεχόταν κακοποίηση από τη γυναίκα που τη φρόντιζε.

Η σκληρή γυναίκα φαίνεται να ξυπνά βίαια την ηλικιωμένη γυναίκα και να της επιτίθεται. Τραγικά, το θύμα είναι μία 94χρονη και υποφέρει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Επίσης έχει ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία για την απάνθρωπη γυναίκα.

κακοποίηση ηλικιωμένης κρυφή κάμερα

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του! Πού να φανταζόταν όμως... (Video)

Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε αυτός ο πατέρας όταν έβαλε κρυφή κάμερα στον σκύλο του.

Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα είναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;

Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share