Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Μητέρα προσέλαβε νοσοκόμα για το 13χρονο ανάπηρο παιδί της - Όταν είδε το υλικό της κρυφής κάμερας... (Video)

Φρίκη!

24 Νοεμβρίου 2022 11:26
Μητέρα προσέλαβε νοσοκόμα για το 13χρονο ανάπηρο παιδί της - Όταν είδε το υλικό της κρυφής κάμερας... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα προσέλαβε νοσοκόμα για να προσέχει το 13χρονο ανάπηρο παιδί της. Όταν όμως είδε το υλικό της κρυφής κάμερας έτρεξε αμέσως στην αστυνομία. Επίσης, ένας πατέρας τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσει τι κάνει η 4χρονη κόρη του. Μόλις δείτε το υλικό που κατέγραψε θα σας συγκινήσει.

Συγκεκριμένα, η Larissa Sandevi βιντεοσκόπησε κρυφά την νοσοκόμα να χτυπάει την 13χρονη κόρη της 15 φορές αφού είχε υποψίες επειδή βρήκε κοψίματα και μελανιές στο σώμα της.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της στην πόλη Kharkiv της Ουκρανίας και σοκαρίστηκε όταν είδε τι πραγματικά συνέβαινε όσο έλειπε. Η μητέρα είπε: «Αρχικά τα πήγαινε πολύ καλά αλλά μετά άρχισα να παρατηρώ μελανιές στο σώμα της Valeria.»

«Όταν την ρώτησα γι’αυτό είχε λογικές εξηγήσεις. Αλλά όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν και η Valeria ξεκίνησε να «βρέχει» το κρεβάτι της, αποφάσισα να βάλω κρυφή κάμερα.»

«Κατάλαβα αμέσως από πού προερχόντουσαν οι μελανιές, οι πονοκέφαλοι και το γιατί «έβρεχε» το κρεβάτι της. Χτύπησε 15 φορές το παιδί μου μέσα σε 4 ώρες».

Αρχικά η νοσοκόμα αρνήθηκε πως είχε χτυπήσει το κορίτσι αλλά αργότερα το παραδέχτηκε, λέγοντας πως ήξερε πως ήταν κακό αλλά απλά δεν μπορούσε να σταματήσει τον εαυτό της.

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη - Αυτό που είδαν... (Video)

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε «κάγκελο»!

Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελείως. Ενώ, ένας 89χρονος, βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ζει μόνος του και πληρώνει μία γυναίκα να τον προσέχει στο σπίτι. Νόμιζε ότι άρχισε να χάνει τα λογικά του αλλά...

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

Δείτε το βίντεο και σχολιάστε:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share