Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Viral: Υπάλληλος σε κινηματογράφο αποκαλύπτει την «απάτη» με τα ποπ κορν

Απίστευτο!

23 Νοεμβρίου 2022 17:21
Viral: Υπάλληλος σε κινηματογράφο αποκαλύπτει την «απάτη» με τα ποπ κορν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας υπάλληλος κινηματογράφου έχει γίνει viral στο TikTok αφού αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με τα μεγέθη των ποπ κορν που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κινηματογράφο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μεγάλη απάτη μέσω κινητών στα ATM: Έτσι τραβάνε πάνω από 1.000 ευρώ!

Ο TikToker @thatcoolguy.25597 αποκάλυψε τον Ιούλιο του 2021 ότι οι άνθρωποι που έχουν αγοράσει το μεσαίο ποπ κορν μπορεί να έχουν εξαπατηθεί, καθώς το μικρό και το μεσαίο περιέχουν στην πραγματικότητα την ίδια ποσότητα ποπ κορν.

Στο viral κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί 13 εκατομμύρια φορές, ο χρήστης του TikTok προσποιείται ότι είναι πελάτης που παραγγέλνει το σνακ του κινηματογράφου.

Στη συνέχεια, ο υπάλληλος στις πωλήσεις δείχνει στον πελάτη τα μεγέθη: έναν μεγάλο κουβά, έναν κανονικό κουβά και μια σακούλα junior.

Ο πελάτης παραγγέλνει την τσάντα junior για 8 εθρώ, επειδή ο μεσαίος κουβάς είναι «πολύς». Όμως, μόλις παραλάβει τη σακούλα με το ποπ κορν, αλλάζει γνώμη και ζητά να πάρει το μεσαίο μέγεθος.

Επιδεικνύοντας γιατί τα μεγέθη είναι απάτη, ο υπάλληλος παραχωρήσεων αδειάζει τη μικρή σακούλα ποπ κορν στον μεσαίο κουβά, γεμίζοντάς τον μέχρι πάνω και χρεώνοντας 9 ευρώ για την ίδια ποσότητα φαγητού.

Παρά τη διαφορετική συσκευασία και τιμολόγηση, η μικρή σακούλα ποπ κορν φαίνεται να περιέχει την ίδια ποσότητα ποπ κορν με τον μεσαίο κουβά.

Το TikTok τελειώνει με τον πελάτη να ζητά να πάρει ξανά τη μικρή τσάντα αφού είδε την απάτη με τα μάτια του και συνειδητοποίησε ότι πλήρωνε περισσότερα για το ίδιο προϊόν.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share