Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ράδιο Αρβύλα: Όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποδεχόταν τον πατέρα Αντώνιο - Το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο

Το στιγμιότυπο πολύ πριν τις καταγγελίες...

22 Νοεμβρίου 2022 15:07
Ράδιο Αρβύλα: Όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποδεχόταν τον πατέρα Αντώνιο - Το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όνομα του πατέρα Αντώνιου τις τελευταίες μέρες παίζει παντού, μετά τη σωρεία καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών που είδε το φως της δημοσιότητας. Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να υποδέχεται την κεφαλή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατέρας Αντώνιος είχε βρεθεί στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τη νέα δομή που έχτιζε η «Κιβωτός του Κόσμου» στον Πειραιά για τα νέα παιδιά που θα υποδέχονταν εκείνο το διάστημα.

Ο ίδιος τόνιζε πως οι ανάγκες συνεχώς αυξανόντουσαν με την αύξηση του πληθυσμού, ενώ δεν είχε διστάσει να ευχαριστήσει στον αέρα την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, η οποία είχε βοηθήσει να στηθεί ένα κέντρο ύπνο για τους άστεγους.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης χαρακτήρισε «μαγεία» να πηγαίνεις στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και να βλέπεις ένα όραμα να παίρνει σάρκα και οστά, μη μένοντας στη θεωρία.

Δείτε το βίντεο

Κιβωτός του Κόσμου: Ο "νάρκισσος" πατέρας Αντώνιος και οι... σωματοφύλακες που τον συνόδευαν (video)

Μια 18χρονη σήμερα κοπέλα περιέγραψε την εμπειρία της από τη ζωή σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, αναφερόμενη σε απομόνωση και στέρηση φαγητού που επιβάλλονταν στην ίδια και σε άλλα παιδιά επειδή «δεν ακολουθούσαν τους κανόνες», μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Δείτε επίσης: Καταγγελίες για «κολαστήριo» της Κιβωτού του Κόσμου: «Ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση»

«Αυτό που μου έχει μείνει στα άλλα παιδιά γιατί τα έβλεπα και πονούσα, ήταν παιδιά 4-5 ετών να τα πιέζουν να φάνε ένα φαγητό, και τα παιδιά το έφτυναν επειδή δεν μπορούσαν να το καταπιούν» είπε η κοπέλα στον ΑΝΤ1.

Ανέφερε ακόμη ότι για 4 μήνες της επέβαλαν απομόνωση από τα μέλη της «μεγάλης ομάδας» επειδή, όπως της είπαν «επηρέαζε άλλα παιδιά».

Η ίδια σημείωσε ότι όταν προσπάθησε να αντιδράσει η διευθύντρια της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην οποία έμενε της είπε ότι «αν δεν αποδεχθώ τη συνέπεια θα πάμε σε χειρότερα πράγματα, που είναι να με διώξουν».

Είπε ακόμη ότι στις τιμωρίες που επιβάλλονταν περιλαμβάνονταν και διακοπή από το σχολείο φέρνοντας ως παράδειγμα ένα κορίτσι το οποίο, όπως είπε, το «έκοψαν» από το σχολείο όταν διαπίστωσαν ότι είχε σχέση με ένα αγόρι προσθέτοντας ότι παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου «φτάνουν 17 ετών και είναι πρώτη και δευτέρα γυμνασίου».

Για τον πατέρα Αντώνιο σημείωσε πως «ερχόταν κάποιες φορές, αλλά με τα αγόρια καθόταν, δεν είχε κάποια σχέση με εμάς».

Για την πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου είπε ότι «έχει σχέση σε όλα αυτά, ήταν πολύ επιθετική, μας έλεγε “δίνω τα πάντα για εσάς και δεν σέβεστε τίποτα” και εννοείται ότι επέβαλε και τιμωρίες».

Η κοπέλα κατήγγειλε, ακόμα, ότι «έχω δει παιδαγωγό που κοπανούσε κοπέλα στο καζανάκι στο μπάνιο» προσθέτοντας ότι «εννοείται ότι τα ήξερε ο πατέρας Αντώνιος γιατί ενώ τον συγκεκριμένο παιδαγωγό τον έδιωξαν, πριν από τέσσερα χρόνια τον πήραν ξανά στην Κιβωτό».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share