Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Απίστευτος παππούς στην Κρήτη: Έκλεισε τα 100, μοιάζει 75, βγάζει μόνος του 100 κιλά ρακή και μοιράζεται τα μυστικά του

Τρομερός!

22 Νοεμβρίου 2022 09:11
Απίστευτος παππούς στην Κρήτη: Έκλεισε τα 100, μοιάζει 75, βγάζει μόνος του 100 κιλά ρακή και μοιράζεται τα μυστικά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παππούς: Οι Κρητικοί είναι γνωστοί για τον τρόπο ζωής τους, τη διατροφή τους και τις ικανότητες επιβίωσης. Ένας άνδρας από το χωριό Αμάρι, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, έγινε πρόσφατα 100 ετών. Μοιάζει με 75 ετών και το καλύτερο είναι ότι φτιάχνει μόνος του 100 κιλά ρακί.

Κρήτη: Ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης και τα μυστικά του για την καλή ρακή

Έκλεισε τα 100 αλλά δεν το βάζει κάτω! Φέτος παρήγαγε μόνος του 100 κιλά ρακή ενώ καλλιεργεί μόνος το περιβόλι του! Θυμάται το χωριό του πριν από έναν αιώνα ενώ εντυπωσιάζει με τη διαύγειά του, το παράστημά του και το γεγονός ότι δε δείχνει πάνω από 75 ετών. Πρόκειται για τον Γεώργιο Ζαχαριουδάκη που ζει στον Πλάτανο Αμαρίου και τον παρουσιάζει η σελίδα στο facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά αναφέροντας: “Στις 4 Αυγούστου “πάτησε” τα 100 χρόνια κι όμως δεν του φαίνεται…Ηλικιακά μοιάζει να έχει κλείσει τα 75 , ενώ διατηρεί πλήρη διαύγεια . Ο ίδιος μας είπε ότι ασχολείται ακόμα με τα κτήματα του ενώ φέτος παρήγαγε και 100 κιλά ρακί την οποία έδωσε στα δύο παιδιά του κι αυτά με τη σειρά τους την δώρισαν σε φίλους και γνωστούς.

Άλλωστε και στον ίδιο άρεσε να μοιράζει πάντα την παραγωγή με τους τους συγχωριανούς του , με τους οποίους και διατηρεί ανέκαθεν μια εξαιρετική σχέση.

Θυμάται την κατοχή , τότε που η οικογένεια του παρήγαγε τα πάντα στο περιβόλι που είχε και νοσταλγεί τον παλιό καλό καιρό όταν είχε το μπακάλικο και στο χωριό έμεναν 800 και πλέον κάτοικοι…

Είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του γιατί μεγάλωσε και σπούδασε δυό παιδιά , ενώ πιστεύει ότι ο άνθρωπος πρέπει να “φεύγει” όρθιος για να μην παραβαρεί τους άλλους και να εξευτελίζεται.

Ακολουθεί το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share