Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο τρολάρισμα Πορτοσάλτε στον Οικονόμου για... Ολυμπιακό: «Όταν ακούω ότι αδικήθηκε...» (Video)

«Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει»

14 Νοεμβρίου 2022 10:01
Άγριο τρολάρισμα Πορτοσάλτε στον Οικονόμου για... Ολυμπιακό: «Όταν ακούω ότι αδικήθηκε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πειράγματα και καζούρα περιείχε το μενού στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, σχετικά με το χθεσινό ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ. Ο Άρης Πορτοσάλτε θέλησε να τρολάρει τον γνωστό για τα ολυμπιακά του αισθήματα Δημήτρη Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος που υποστηρίζει την ΑΕΚ σχολίασε: «Χαμογελάω γιατί είναι Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα, χαρούμενος που γύρισα στη δουλειά μου ευχαριστιέμαι που ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να μου βάλει γκολ εχθές. Κλαίει λιγάκι είναι η αλήθεια».

Τότε ο Δημήτρης Οικονόμου του απάντησε: «Μας αδίκησε η διαιτησία πρώτα από όλα . Μας ακύρωσε ένα γκολ, χάσαμε μαγικές ευκαιρίες…».

Ο Άρης Πορτοσάλτε πήρε πάλι τον λόγο και ανέφερε: «Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από την διαιτησία… λιώνω, λιώνω! Μπορεί να συμβεί, αλλά λιώνω. Αδικία από την διαιτησία έχουν νιώσει άπαντες. Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει. Αλλά μεγαλώνει όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός».

Ο Δημήτρης Οικονόμου συνέχισε: «Κάτσε μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος… Στο γήπεδο του Ολυμπιακού είδες τι γράφει απ΄ έξω; 47 πρωταθλήματα μόνοι μας!».

Τότε τον λόγο πήρε ο Άκης Παυλόπουλος, δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού, που του είπε: «Αρκεί να μην γράφει 48 με το που ξεκινάει η σεζόν. Να περιμένουμε να κυλίσει η σεζόν πρώτα».

Η κουβέντα συνεχίστηκε λέγοντας ότι ευνοημένος από τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατάφερε να μεγαλώσει την βαθμολογική διαφορά από τους δύο αντιπάλους του.

Ανέβηκαν οι τόνοι ξανά στον ΣΚΑΪ με Πορτοσάλτε, Οικονόμου, Παυλόπουλο: «Κανονική αστυνομία στα Πανεπιστήμια - Έχουν όπλα αυτοί» (video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή την υπόθεση των συμμοριών που δρούσαν εντός του πανεπιστημιακού ασύλου και δη στην φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου το... τερμάτισε, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει Αστυνομία εντός των πανεπιστημίων.

«Μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα δεδομένα της φοιτητικής εστίας, δεν χρειάζεται απλώς πανεπιστημιακή Αστυνομία. Κανονική Αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια». Ο Δημήτρης Οικονόμου του είπε «δηλαδή, κανονική αστυνομία, με τα όπλα. Εχουν όπλα αυτοί», για να του ανταπαντήσει ο Πορτοσάλτε «κανονική Αστυνομία, το επαναλαμβάνω».

«Δηλαδή, να μπουν τα ΜΑΤ να κάθονται μόνιμα μέσα στα Πανεπιστήμια», του είπε ο έτερος παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», Ακης Παυλόπουλος και πρόσθεσε «τουρνικέ Αρη, να μπαίνουν με ταυτότητα, δεν γίνεται να είναι τα ΜΑΤ στα Πανεπιστήμια».

Δείτε το σχόλιο του Πορτοσάλτε και την στιχομυθία που ακολούθησε:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share