Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

22χρονη βάζει κρυφή κάμερα και τραβάει βίντεο τον γυμναστή που την παρενοχλούσε – Έγινε viral και τελικά τον απέλυσαν

Απίστευτο!

13 Νοεμβρίου 2022 14:18
22χρονη βάζει κρυφή κάμερα και τραβάει βίντεο τον γυμναστή που την παρενοχλούσε – Έγινε viral και τελικά τον απέλυσαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καθιερωμένη της προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε μια νεαρή γυναίκα, ωστόσο είχε ένα πρόβλημα με έναν από τους γυμναστές. Περνούσε από δίπλα και της έπιανε τα οπίσθια. Η γυναίκα, όμως, έβαλε κρυφή κάμερα, τον «τσάκωσε» και τελικά απολύθηκε.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα - «Πάγωσε» μόλις είδε τι της έκανε ο άνδρας της (Video)

Η 22χρονη ενθουσιώδης αθλήτρια με το όνομα Φερν κατέγραφε σε βίντεο την προπόνησή της όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε σεξουαλικά, αγγίζοντας τους γλουτούς της. Η Φερν μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok και έγινε γρήγορα viral.

Δεν την πίστευαν και έβαλε κάμερα για να αποδείξει ότι την παρενοχλούσε

Σε μια σειρά από βίντεο, η νεαρή γυναίκα εξήγησε ότι είχε παρενοχληθεί στο παρελθόν, και μάλιστα αρκετές φορές από τον ίδιο άνδρα στο γυμναστήριό της. Αφού την κατηγόρησαν πως όλο αυτό ήταν στην φαντασία της, η Φερν εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι ούτε ο σύζυγός της, ούτε ο σύντροφός της, αλλά προπονητής στο γυμναστήριο. Έτσι, αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο την σεξουαλική παρενόχληση που υπόκειτο αρκετά συχνά στον χώρο αυτό και τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα. Όπως μπορεί να δει κανείς σε αυτό, την ώρα που η 22χρονη γυμνάζεται, περνά από πίσω της ένας άνδρας, σταματά, τις πιάνει τους γλουτούς και φεύγει.

Η Φερν αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok, όχι για να γίνει διάσημη όπως λέει, αλλά για να πείσει κάποιους ανθρώπους πως πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση. Το αποτέλεσμα ήταν το βίντεο να φτάσει στα μάτια των ιδιοκτητών του γυμναστηρίου, που αποφάσισαν τελικά να απολύσουν τον εν λόγω προπονητή.

Έβαλε κρυφή κάμερα για να πιάσει την σύζυγό του στα πράσα - Όταν εκείνη το ανακάλυψε έκανε κάτι σοκαριστικό

Μια δερματολόγος στη Νότια Καλιφόρνια συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να δηλητηρίασε τον σύζυγό της, ο οποίος είχε υποψίες για τη γυναίκα του και έτσι έστησε μια κρυφή κάμερα για να την πιάσει στα πράσα. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με γιαγιά και εγγονό στο αυτοκινητο να αποθανατίζονται από κρυφή κάμερα.

Όπως αναφέρει η NewYorkPost η Yue Yu συνελήφθη την Πέμπτη (4/8) αφού η αστυνομία του Irvine εξέδωσε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο σύζυγός της – η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή – είπε στην αστυνομία ότι έπασχε από μια ανεξήγητη ασθένεια για περίπου ένα μήνα.

«Εκείνος, υποψιάστηκε ότι τον δηλητηρίαζε και έτσι έστησε κρυφή κάμερα στο σπίτι προκειμένου να επιβεβαιώσει το προαίσθημά του», είπε ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Irvine, Bill Bingham.

«Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε ολοένα και περισσότερο και με βάση το ότι ο σύζυγος εξέτασε τη ρουτίνα του και κοίταξε τι θα μπορούσε να την προκαλούσε, άρχισε να υποψιάζεται τη γυναίκα του και έβαλε μια κρυφή κάμερα που την απαθανάτισε να τον δηλητηριάζει», είπε επίσης ο αστυνομικός στην NYP.

Ο επί 10 χρόνια σύζυγος της Yu – ο οποίος παρέδωσε τα αποδεικτικά βίντεο στις αρχές – «υπέστη σημαντικούς εσωτερικούς τραυματισμούς», αλλά αναμένεται να αναρρώσει.

Ο αστυνομικός αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ή να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες για την δηλητηρίαση, επικαλούμενος μια συνεχιζόμενη έρευνα.

Πώς το κινητό σας μπορεί να καταλάβει αν σας παρακολουθούν με κρυφή κάμερα

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε την κάμερα του κινητού μας κυρίως (ή μόνο) για να βγάλουμε φωτογραφίες. Τώρα πια, μας βοηθούν σε κάτι σημαντικότερο: Ανιχνεύουν τις κρυφές κάμερες που ίσως μας κατασκοπεύουν. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με την 83χρονη γιαγιά.

Όχι, δεν είμαστε κατάσκοποι, ούτε παίζουμε σε ταινίες. Όμως, είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε σε χώρους με κρυφές κάμερες – δοκιμαστήρια, για παράδειγμα – και καλό είναι να μπορούμε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Η νέα αυτή δυνατότητα των smartphone βρίσκεται στην προσθήκη ενός αισθητήρα time-of-flight (ToF) σε πολλά νέα μοντέλα.

Ο αισθητήρας βοηθά τη συσκευή μας να αναλύσει σε βάθος τις πληροφορίες που παίρνει την τοποθεσία που φωτογραφίζει.

Πώς το κινητό σας μπορεί να καταλάβει αν σας παρακολουθούν με κρυφή κάμερα

Με τη βοήθεια laser, το οποίο πέφτει πάνω σε αντικείμενα και επιστρέφει στον αισθητήρα, το κινητό αναλύει τα δεδομένα που συλλέγει κι όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα των εικόνων, αλλά μας δείχνει τις παράξενες αντανακλάσεις που δημιουργούνται όταν το laser χτυπάει πάνω σε κάτι ασυνήθιστο, όπως είναι ο φακός μίας κάμερας.

Σύμφωνα με το Forbes, η παραπάνω καινοτομία ανιχνεύει κρυφές κάμερες σε ποσοστό 90% - φυσικά και οι συσκευές που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό, είναι πιο αποτελεσματικές.

Κάμερες μπορούν να κρυφτούν οπουδήποτε, από θύρες USB μέχρι ξυπνητήρια και λούτρινα παιχνίδια. Ακόμη κι αν ξέρουμε ότι υπάρχουν σε ένα δωμάτιο, δύσκολα θα τις εντοπίσουμε με γυμνό μάτι. Τώρα μπορούμε να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς, λοιπόν, τόσο σε δοκιμαστήρια, όσο και σε δημόσιες τουαλέτες, AirBnB και ξενοδοχεία. Ο έλεγχος δε θα πάρει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share